Първоначално изпратено от Mammita
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧЕЗ Електро България АД (CEZE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеНадявам се и следващата да е добра, а Волен Сидеров и компания да го д@хат. Ако ума увеличение на цената, това е зле за потребителите и добре за производителите и НЕК. ЕРП какво общо има с това?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеТо пак се заговори за увеличение на тока, така че можеш да пишеш и следващата доста добра.
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеАко тази година е като миналата, а аз мисля че ще е по-добра, с още 25 000 000 печалба, предполагам, че ще се стигне и до разпределяне на дивидент. Тогава ще се преглътне факта, че акциите са с твърде висок номинал и не са удобни за врътки с печалба за по 10 лева. Р/е ще стане между 3 и 5, много хора ще продадат с чудесна печалба, а други ще влезнат с очакване на р/е 10 - 12. Последното, ако повторят разпределяне на дивидент, ще се случи като едното нищо. Не знам да има компания, която със 78 чевека персонал, да има 1 430 000 000 приходи. А и с либерализацията ще става още по-добре, който и да продава, все някой трябва да отчита и да събира приходите. Добре че при ЧЕЗ не може да се повтори сценария с Енерго про. А докато дойде светлото бъдеще Весели празници!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеКакво стана тук, замря пак. Не че съм наясно какво да очакваме оттук - натам ама сега на трейлинг база гледам P/E 1.06
Дружеството струва колкото му е печалбата за последните 12 месеца
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеОт загуба 565 лв. печалба 1 114 лв. на акция.
А някой леко кротко по 1 по 1 си ги взима на 7 000.
Нямам никакви препоръки!
Аз лично нямам тук и гледа от страната на крайните клиенти. По-скъпото за мен не е по-добре. Вие си се радвайте на печалбите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеЧак ми е кеф. Нагоре с 8 397 000 лева. Ако стане като миналата година, а засега точно това се получава, печалбата ще бъде към 5 000 - 6 000 на акция. А и кеша се е увеличил на 78 000 000, е как да не си пълни, който си.
Не е препоръка, а мокри дидидентни сънища.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеОт загуба 565 лв. печалба 1 114 лв. на акция.
Нямам никакви препоръки!
Не е препоръка, а мокри дидидентни сънища.
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеЕ изчакай отчета де.
Нямам никакви препоръки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнениеНещо замря бизнеса тук и на ниски цени....... Защо ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнениеКакво се случва тук???
Коментар
-
Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнениеКакво се случва тук???
Коментар
Коментар