IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧЕЗ Електро България АД (CEZE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение

Тц, законовите резерви на дружеството са 5 хил.лв. Всичко останало е образувано от натрупани печалби и в резултат на отделянето през 2007 и може да се използва за разпределение на печалбата..
    Ей това не съм убеден че можеш да го разпределяш обаче

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение

Тц, можеш да разпределяш само неразпределена печалба и резерви натрупани от печалби минали години.
      Тц, законовите резерви на дружеството са 5 хил.лв. Всичко останало е образувано от натрупани печалби и в резултат на отделянето през 2007 и може да се използва за разпределение на печалбата..

Коментар

• CEZ begins negotiations about selling its local assets with selected investors

Following the assessment of investor interest in Bulgarian assets of CEZ, a. s., CEZ Group decided to enter into negotiations with several chosen entities that placed the best offers.

Alice Horáková, press offcer ČEZ

Published
        17
        MAY2017

Това е от сайта на чешката компания!

Коментар

Аз като гледам отчета макса е към 18000
          Тц, можеш да разпределяш само неразпределена печалба и резерви натрупани от печалби минали години.

Коментар

Объркал си се!

Коментар

Като гледам отчета може да е към 4600 макс

Коментар

Бива, аз съм съгласен!

Коментар

• Блажите ли ..?
                  Честито на търпеливите ( умните, красивите и богатите....) !

Коментар

• Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение

5 до 10% от цената на акцията би било добре!

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение

Не знам колко ще е, но щом цената стигна 25 К, значи някой е прочел новината преди да е излязла. Ебати кефа!
                      Дано върже, но не виждам огромно купуване тук, то не е и възможно де, с оглед на обема. Нямам, но се кефя на акцията. Успех!
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение

Не знам колко ще е, но щом цената стигна 25 К, значи някой е прочел новината преди да е излязла. Ебати кефа!

Коментар

Хайде ако може и тук един истински дивидент. Моля.

Коментар

• Хайде ако може и тук един истински дивидент. Моля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

добре ,Шерлок Холмс ,
                              Никога не си ми бил на вниманието освен като пример за агресия и некоректност към останалите форумци.....
                              Много си си повервал че си център на Вселената.... Е поне не си на моята Вселена, даже те няма на картата ,щом си бил до онзи ден в графата на непрочетени по собственото ми желание...
                              така по нежно а ти го кажа ,да не вземеш да вдигнеш кръвно....
                              Мунчо що се мислиш за "останалите форумци".

Коментар

Чудех се защо тази "претоплена супа" я е плеснал тук, а не в темата за ЧЕЗ Разпределение, а после се сетих, че съм писал, четук съм се набалбукал най-много. Другарите не спят, трябва винаги да уязвят. Ама не им връзва.

добре ,Шерлок Холмс ,
                                Никога не си ми бил на вниманието освен като пример за агресия и некоректност към останалите форумци.....
                                Много си си повервал че си център на Вселената.... Е поне не си на моята Вселена, даже те няма на картата ,щом си бил до онзи ден в графата на непрочетени по собственото ми желание...
                                така по нежно а ти го кажа ,да не вземеш да вдигнеш кръвно....

Коментар

Working...
                                X