If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Все си мисля че тези дни ще бъдат купени двете самотни акции с цени под 26 К. Не са мои/ пуснал съм една - две по-нагоре/, просто се забавлявам и чакам светлото бъдеще.
Точно !
Сега ще те помоля да си кажеш мнението , за което ще съм благодарен !
Ако евентуално се реализира такава сделка по прехвърляне на контрол върху ЧЕЗ, би следвало да последва търгово предложение към миноритарите, и тогава ще има възможност за изход! Но да блокираме такава сделка и изключено, ако тя получи одобрение на регулаторите!
Виж сега, намесваш се в дискусия, която тече от няколко дни след като бе публикуван протокола от ОСА, на който сделките мужду свързани лица не минаха, след като не беше гласуван предложения дивидент от миноритарните акционери!
По-долу, чичо пита дали може да се блокира продажбата на компанията, като най-вироятно въпросът му беше, дали не може да се блокира продажбата на пакета от 67% притежаван от Чез cz. Аз се опитах да говоря с него, а ти се включваш с някакви бизмислени коментари!
Точно !
Сега ще те помоля да си кажеш мнението , за което ще съм благодарен !
Виж сега, намесваш се в дискусия, която тече от няколко дни след като бе публикуван протокола от ОСА, на който сделките мужду свързани лица не минаха, след като не беше гласуван предложения дивидент от миноритарните акционери!
По-долу, чичо пита дали може да се блокира продажбата на компанията, като най-вироятно въпрасът му беше, дали не може да се блокира продажбата на пакета от 67% притежаван от Чез cz. Аз се опитах да говоря в него, а ти се включваш с някакви бизмислени коментари!
Винаги може да се блокира ..
първо от КЗК ...
после от енергииния регулатор ..
И накрая от КФН ако се ощетени миноритарите....
Коментар