Първоначално изпратено от fantasy_gt
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧЕЗ Разпределение България АД (CEZD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
Що да завеждам, нали казвате, че вече е заведено? Мога да се присъединя.
Имам, не е препоръка!
ЧЕЗ Груп основно претендира за нанесени на нея финансови загуби, тъй като тя е инвестирала доста пари (по силата на договора за приватизация), но част от тези разходи не се признават при формиране на цените за пренос, а на всичкото отгоре държавата ги рекетира с опити за им вземе лицензите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
Ами заведи дело, бе, човек! Какво те спира?
Имам, не е препоръка!Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Делото се води от CEZ Group, а не от ЧЕЗ Разпределение или друго местна компания. Купувачът на местните активи (ако такъв има изобщо) няма да облажи с нищо, какъвто и да изхода на делото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеCEZ Group в какво качество го водят делото?
На акционер ли? и аз съм такъв..
Коментар
-
Горното е напълно невярно. Делото се води от CEZ Group, а не от ЧЕЗ Разпределение или друго местна компания. Купувачът на местните активи (ако такъв има изобщо) няма да облажи с нищо, какъвто и да изхода на делото.
Друг е въпросът дали, ако чехите си продадат бизнеса, съдът няма да прекрати делото - като си излязъл от инвестициято доброволно, не може да претендираш за нанесени щети, както ако продължаваш да си собственик.
На акционер ли? и аз съм такъв..
Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nikon Разгледай мнение.....
Това последното май показва и каква е идеята за продажбата-няКОЙ да плати сега под 300М€ и след година-две държавата ще загуби арбитража(както стана с Белене) и ще му върне половината.
Друг е въпросът дали, ако чехите си продадат бизнеса, съдът няма да прекрати делото - като си излязъл от инвестициято доброволно, не може да претендираш за нанесени щети, както ако продължаваш да си собственик.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениеСпоред мене журналистическа грешка в този господарски мега източник. Май искат 300 М за останалот след ТЕЦ-а. Т.е за разпределенито + енергото ?
Казва се,че ако ЧЕЗ спечели арбитража,ще получи милиони от държавата и ако това стане,ще се окаже че продажбата е за без пари.
Това последното май показва и каква е идеята за продажбата-няКОЙ да плати сега под 300М€ и след година-две държавата ще загуби арбитража(както стана с Белене) и ще му върне половината.Last edited by nikon; 19.09.2017, 10:38.
Коментар
-
Христо Ковачки предлага 250 млн. евро за бизнеса на ЧЕЗ в България
БФБ, борса, София, българска, фондова, публична, компания, публични, компании, публично, дружество, дружества, България, акции, облигации, компенсаторни, фондове, инвестиции, новини, анализ, анализи, котировки, сделка, сделки, оферта, оферти, отчет, отчети, статистика, цени, пазари, портфейл, посредници, инвестиционни посредници, отчети, финансови, коефициенти
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Нямам идея. Надявам се сделка да няма, най-добре ще е за всички в средно/дългосрочен план!
Строителството в София и околностите е добре тая годинаMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Дано не му го дадат, че вместо дивиденти, за акционерите ще има ваучъри за храна за супермаркетите на господина
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениеСпоред мене журналистическа грешка в този господарски мега източник. Май искат 300 М за останалот след ТЕЦ-а. Т.е за разпределенито + енергото ?
Коментар
Коментар