Първоначално изпратено от vankel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧЕЗ Разпределение България АД (CEZD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
Eй, националния енергетик, по полека, по полека. Скрил си се зад НИК в едно село със пенсия от Козлодуй и без да излизаш със името си пишеш такива неща. За разлика от такива като тебе Борисов е пред всички със името си и действията си...... щом си капацитет давай мнение на тема енергетика и енергийно право
- 1 like
Коментар
-
Новини от Чешкия печат: Поради продажбата на ЧЕЗ българският премиер вече бушува. Изисква обяснение от Бабис
https://byznys.lidovky.cz/kvuli-prod...energetika_gib
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеХулиган
27 Февруари 2018 20:33Няма ли някой да каже на Боко, че такива като него имат шанс да изглеждат малко по-умни, когато мълчат?
Уви, логореята е заболяване, което не мъчи пациента, а околните...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Solace
28 Февруари 2018 08:08От сигурен източник в енергийнитв среди вчера научих, че Теменужка е ключето. Същата е играла здрава контра на Баце, бидейки пионка на Козяк.
Отдавна (което му личеше) деляндобрев атакува министърката, за да могат да я махнат. Е, махнаха я. И изведнъж като заизлиза информация, свързана с американските централи, с банки, финансиращи покупката на ЧЕЗ и т.н. И хоп - оставката не стои на дневен ред.
Баце сипе закани да гони гадовете до дупка, но точно тези гадове три мандата му осигуриха. И сега се гъбаркат с него.
Прогнозата ми отпреди време, че Баце фърля оставка на фърчащи листя след края на Прецедателството, върви към сбъдване. Въпросът остава - кой ще е клетникът, в чийто мандат ще се вдигнат цените на ток, парно и вода, ще спрат плащанията по европрограми, ще фалира цЕкотерористичната банка, ще има солидни плащания по дълга и т.н. Ще видим скоро...
Коментар
-
Хулиган
27 Февруари 2018 20:33Няма ли някой да каже на Боко, че такива като него имат шанс да изглеждат малко по-умни, когато мълчат?
Уви, логореята е заболяване, което не мъчи пациента, а околните...
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Далеч са корейците от софийските порти, а народен съд ще е за байтошовите охрани и ортаци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Минке аз отдавна пиша какво ще ни се случи щото късмета рано или късно ще ни изостави.Просто се пригответе за времена точно когато е най студено да имаме режим на тока.Това е.За Гинка няма какво да говоря.Нека някой и купи учебници за осми клас.....А и не бих се учудил утре ако ми извади някоя диплома от УНСС или некой филиал на Харвард у Търговище при всичкото ми уважение към този град....Енергетиката е сложно нещо и се учи много.Изпитите са сериозни и тежки.Навремето в ЕФ нямаше нито един от тия политически помияри.Понеже вече няма от къде да се краде ще окрадат и енергетиката....Мислете му софиянцитеаз съм на дърва....Никой не мисли за енергетиката всеки търси къде да направи далаверата....Навремето се учеше един предмет Планиране организация и управление на режимите на ЕЕС.Днес гледам всеки политически боклук взел да разбира от това.Лечението ще бъде режим на тока....докато нашият народ преодолее овчедушието си и направи нов Народен съд.....Или Червената армия влезе пак в София....и стори същотоМ.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Минке аз отдавна пиша какво ще ни се случи щото късмета рано или късно ще ни изостави.Просто се пригответе за времена точно когато е най студено да имаме режим на тока.Това е.За Гинка няма какво да говоря.Нека някой и купи учебници за осми клас.....А и не бих се учудил утре ако ми извади някоя диплома от УНСС или некой филиал на Харвард у Търговище при всичкото ми уважение към този град....Енергетиката е сложно нещо и се учи много.Изпитите са сериозни и тежки.Навремето в ЕФ нямаше нито един от тия политически помияри.Понеже вече няма от къде да се краде ще окрадат и енергетиката....Мислете му софиянцитеаз съм на дърва....Никой не мисли за енергетиката всеки търси къде да направи далаверата....Навремето се учеше един предмет Планиране организация и управление на режимите на ЕЕС.Днес гледам всеки политически боклук взел да разбира от това.Лечението ще бъде режим на тока....докато нашият народ преодолее овчедушието си и направи нов Народен съд.....Или Червената армия влезе пак в София....и стори същото
Коментар
-
ХА..ХАА ОТ НЕТА - Сцена първа:
Излиза Гинка. Споменава нещо за оШфорка. И си заминава.
Хор (тип Нова телевизия):
Всичко е наред. Каза офшорка.
Завеса.
Сцена втора: Цветанов не бере, а полива теменужките.
(публиката тръпне някой ще ги изскубне ли)
Завеса.
Волен Сидеров притичва хаотично из сцената. Простено му е. Заради зачервените очи.
Сцена трета:
Бойко Борисов гушва Волен Сидеров – някой иска да ги сваля от власт както през 2013 година. Нищо, че тогава Волен Сидеров гласуваше с този няКОЙ.
Хор (тип всички медии)
Мълчание
Завеса
Сцена четвърта:
Чехите са жертва на телефонни измамници. Изхвърлят собствеността ЧЕЗ през балкона.
Завеса.
Хорът не знае какво да изпее. Пеевски е на заседание – не е наредил.
Сцена пета:
Пеевски излиза от заседание в сарая. Намира изхвърлените акции на ЧЕЗ.
Хорът съвсем го няма.
Завеса.
Сцена шеста:
Борисов, Нинова и Карадайъ гласуват 34% от ЕРП-то да е държавна собственост.
Хорът лека полека се събира.
Завеса.
Сцена седем:
Пеевски, който случайно е намерил извхърлената ″сосбвтеност″ и държавата в лицето на Борисов имат ЧЕЗ. Официално.
Хор:
Държавата само я миришем.
Завеса.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
Става става, как да не става. Трети мандат и опит е това, знае че пак ще му се размине и за това не му пука.
Коментар
-
Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнениеИ каква стана тя - и сделка ще има, и Борисов премиер, и Гинка цяла, и Чешкия премиер - премиер, и няма законови пречки, и Теменужка обратно министър, и премиерът вижда нередни неща, и Делянчо - експерт по енергетика.... И какво ще стане??
Какво да стане - ще уволнят портиера и чистачката - пада им се!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Най дразнещото е че тая сделка ми прилича на думите и магаре да ви сложа и него ще изберете.....Не се научи тоя човек че така не става.Много бързо забрави за леля Цецка и президентските избори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеХа..Хаааа.. - На писмата за комфорт обърнахте ли внимание. Писма за потвърждаване на интерес, той ги чете като "писма за комфорт", а на него му било дискомфорт. Живеем в скеч на Бени Хил..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеПропускате и опровержението на думите на Гинка от премиера, а именно, че тя има всичко на всичко 10 %.
Чакам с нетърпение някой от 240-те тиквеници да подаде инфо към медиите след като излезе кореспонденцията Бабиш-Борисов от секретното деловодство.
Коментар
Коментар