If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти да видиш........
Pyмъния oбмиcля oфepти зa oбявeнитe зa пpoдaжбa aĸтиви нa ЧEЗ от money Имам си и си чкам,като Груйче.Препоръки никакви.А някой си захапва доста бройки на 210-212......
Ам като ви чета, .... двамата с груйче май тук ще лапате таратора
Ти да видиш........
Pyмъния oбмиcля oфepти зa oбявeнитe зa пpoдaжбa aĸтиви нa ЧEЗ от money Имам си и си чкам,като Груйче.Препоръки никакви.А някой си захапва доста бройки на 210-212......
добре, Хима ти е тясната специаност - кажи кое го двигна толкова в началото на 2018 за кратко и кое го свали?
Керезов нали обяви, че се водели преговори с клиент който да закупи голям пакет ........ хора от Варна взеха акцията на 1,80 и я закара докъдето можаха ......... и колкото можаха я крепяха докато се разбра, че сделка няма да има ........ свалянето беше въпрос на време...
Защо , графиките на посредника ми дават че тогава ХИМ от 1,30 се качва към 1,70 , Варна от 24 до 40 , ССВ от 1,05 до 1,50 ...хиката от 3 лева на 5...всичко това е с лефчета та по едно време имаше 30 % кеш ...
30% кеш никога не са имали ......... НИКОГА!!! ......... запомни го това добре
и вземи сметни не до колко са се качили цените, а виж какви са били обемите и си направи сметка с 2 млн. лв. до къде са им стигнали стинките
всичко на всичко експат имаха 2 млн.лв. кеш ......... както искаш ги разпределяй...
а това че експат са качили ПОНЕ с 50% Хим&со си е смях отвсякъде ....... виж и розовата пантера ти се смее
Защо , графиките на посредника ми дават че тогава ХИМ от 1,30 се качва към 1,70 , Варна от 24 до 40 , ССВ от 1,05 до 1,50 ...хиката от 3 лева на 5...всичко това е с лефчета та по едно време имаше 30 % кеш ...
Не е вярно , благодарение на Ники Василев ХИМ/ ССВ , ХИМ и холдинг Варна/ акциите се качиха поне с 50% и поеха над 6 милиона лева......освен тях това бяха и Хиката и Стара планина....
всичко на всичко експат имаха 2 млн.лв. кеш ......... както искаш ги разпределяй...
а това че експат са качили ПОНЕ с 50% Хим&со си е смях отвсякъде ....... виж и розовата пантера ти се смее
Не е вярно , благодарение на Ники Василев ХИМ/ ССВ , ХИМ и холдинг Варна/ акциите се качиха поне с 50% и поеха над 6 милиона лева......освен тях това бяха и Хиката и Стара планина....
Коментар