Малко по - малко от обикновено - 70 активни форумни участника. Анкетата беше видима само около един ден в две теми.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧЕЗ Разпределение България АД (CEZD)
Collapse
X
-
Акциите на компанията са на 4 място в класацията за прадпочитана дългосрочна инвестиция:)Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от colonello Разгледай мнениеЩе бъде много любопитно да се разбере как точно приключи цялото разпределение. Може да се окаже, че великата стратегия на ЧЕЗ да не участват, защото 67% им били достатъчни да контролират публична компания е много голяма грешка от тяхна страна.Liverpool was made for me and I was made for Liverpool!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеПоръчки за над 16 млн. лв. 5 млн. от които в пазарни. Останаха неудовлетворени пазарни за около 1,4 млн. Приватизацията протече според мен отлично.
Разпределението приключи.
При Електрото остават още 16 бр.
Коментар
-
Първоначално изпратено от slim Разгледай мнениеЗа 3% профит играят на вторичния пазар , а не при такава хамалогия и скъпо струващо упражнение като приватизацията.Ти би ли купил на 1.45 и продал на 1.50 (в случай че те дразни номинала)с разход около 1% общо.
Не е препоръка ,но аз не съм дългосрочен ....и не съм оженен за никоя акция...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАз ли вече не ги разбирам борсовите сделки.....
Купил си на средна 1450 има търсене над 1500 и утре пак ще има предлагане....
което няма да нахвърли 1470 защото големите няма да участват и го мислят ли мислят.....
Не е препоръка....Last edited by slim; 31.10.2012, 17:02.Mind tricks do not work on me, only money
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАз ли вече не ги разбирам борсовите сделки.....
което няма да нахвърли 1470 защото големите няма да участват и го мислят ли мислят.....
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеДнес поръчки за 42,6 млн.
Остават 2441 бр.
Мин. цена 1444 лв.
При Електрото обаче никой.
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от longbow Разгледай мнениеОще се чудя дали е по-добре да си спекулант или инвеститор тук.(или да стоя далече).. Какво мисилите за евентуалния дивидент ?
гледам вероятно ще дават редовно дивидент... и световните аналози го правят редовно, а и майката миналата година е раздала 50% от печалбата
http://forexblog.bulbrokers.com/2012...5%D1%82%D0%B0/[/URL]
Коментар
-
Още се чудя дали е по-добре да си спекулант или инвеститор тук.(или да стоя далече).. Какво мисилите за евентуалния дивидент ?
гледам вероятно ще дават редовно дивидент... и световните аналози го правят редовно, а и майката миналата година е раздала 50% от печалбата
http://forexblog.bulbrokers.com/2012...5%D1%82%D0%B0/[/URL]Мненията ми не са препоръка или съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
Коментар