Първоначално изпратено от Konsultant
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧЕЗ Разпределение България АД (CEZD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнениеТук може да има и игра в играта, тим да се опитат да приберат акциите на доверие, а защо не и мажоритарния пакет. Това са само предположения разбира се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеЩе си измият ръцете със Семерджиев, а той е в най- ниското ниво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПо точно ...
Напоследък купувам много оп ЕРП от Карол.....
Честно, има нещо много гнило! Най-малко големите трябва да питат: "Не е ли еднаква практиката на ЕРП, предприети ли са подобни проверки в ЕВН, а Топлофикациите?"
За мен в София много по-неясни (и високи) са сметките на Топлофикация
Интересно е също, че в един момент в Благоевград протеста бе насочен срещу Кунева, днес - пред президентството, но никога пряко срещу МСLast edited by onakilev; 17.02.2013, 22:58.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеЩе има прибиране на дяловете от цацата - нищо ново!
Интересно, Доверие и Карол пак ли управляват чужди пари? Доверие неса първи приятели с Т.М, а са в една лодка..Veni, Vidi, Vici
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеЩе има прибиране на дяловете от цацата - нищо ново!
Интересно, Доверие и Карол пак ли управляват чужди пари? Доверие не са първи приятели с Т.М, а са в една лодка..
Напоследък купувам много оп ЕРП от Карол.....
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМисля, че няма да има национализация.
Интересно, Доверие и Карол пак ли управляват чужди пари? Доверие неса първи приятели с Т.М, а са в една лодка..Last edited by onakilev; 17.02.2013, 22:37.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВСе пак сме в ЕС... а не във Венецуела...
как го мислиш...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеМерси, но мисля да пропусна, Монти.
Пожелавам ти успех.
и понеже са неандерталци ще национализират по такъв начи за да бъдат осъдени от първият съд който ги докопа....
Коментар
-
[QUOTE=Монти;1059393467]Другарите от ГЕРБ са на душевен кръстопът...
Дали да изчакат да ги свали народното недоволство или да изчакат до изборите който да изгубят катастрофално...
Според мен си осигуряват финансово победата в момента, а куп глупци им помагатMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДали?
как го мислиш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКупувай...
Ако пуснат акциите по 1200лв или по 5К .....
При национализация ще има независим оценител и държавата ще плати и последният кабел и пропуснатата печалба до 2020..г.
Пожелавам ти успех.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКупувай...
При национализация ще има независим оценител и държавата ще плати и последният кабел и пропуснатата печалба до 2020..г.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеТази позиция утре ще е сред по-интересните.
Но както многократно съм казвал, нямам и не смятам да имам.
Не е препоръка.
При национализация ще има независим оценител и държавата ще плати и последният кабел и пропуснатата печалба до 2020..г.
Коментар
Коментар