Първоначално изпратено от BB50
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧЕЗ Разпределение България АД (CEZD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kaputov Разгледай мнение
И защо трябва да се приема търгово,ако не е на много добра цена?Пенсиите едва ли ще приемат,ако цената е ниска,а без тях не могат да го отпишат.
На по кафе "пенсиите" мога лесно да се разберат с чорбаджията и това едва ли ще е в полза на пенсионерите.
Без да го желая, разбира се, но все пак в Бг живеем и какви ли не неща сме виждали по нашите географски ширини...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
Това, че ще отпуснат само 300 млн евро малко ме притеснява. Според мен ще им трябват поне още 200 млн евро, които не виждам как ще извадят. Очаквам да стана свидетел на циркове, каквито и Булгартабак не играха. Но ще седим, ще погледаме и ако се налага ще се борим за справедлива цена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
Не е време за изсипване сега
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеДнес до последно се притеснявах, че някой ще изсипе накрая, нооооо не се случи
Да видим утре къде
Коментар
-
Цената на сделката за мажоритарните дялове в ЧЕЗ Разпределение и ЧЕЗ Електро – голямата въпросителна
Съгласно консолидирания отчет на ЧЕЗ за 2017г., неконтролиращото участие в ЧЕЗ Разпределение е оценено на 2 742 млн. чешки крони, което съгласно курса CZK/BGN към края на годината се равнява на 210 млн.лв или 330 лв на акция.
п.п Инфото е публикувано в блога на ПФБК, който го интересува може да намери актуална информация на сайта на CEZ.cz и да сметне колко е цената към днешна дата. Поздрави и успех на всички.
http://blog.ffbh.bg/?p=292
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение... ще бъде осигурена чрез собствени средства и заемен капитал от две чуждестранни банки - най-голямата германска търговска банка Deutsche Bank и японската Nomura. Заемното финансиране се очаква да бъде 300 млн. евро, като по информация на Bloomberg TV Bulgaria двете кредитни институции ще участват с равни дялове в кредита.
https://www.capital.bg/biznes/energe...e_da_pridobie/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
За "ортащина" може да се говори едва "когато" и "ако" не приемеш търговото,до тогава чакаме на първо време(даже вероятно още утре) цени от 300лв ........Обикновено колкото повече притеснения има толкова повече е ръста
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Напротив !Съгласен съм напълно ! Взимане на печалбата и бягане, защото с влизането на Асеня рисковете нарастват !
С такива мажоритари едва ли някой иска да става ортак !
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
А мангизи !?
Коментар
-
... ще бъде осигурена чрез собствени средства и заемен капитал от две чуждестранни банки - най-голямата германска търговска банка Deutsche Bank и японската Nomura. Заемното финансиране се очаква да бъде 300 млн. евро, като по информация на Bloomberg TV Bulgaria двете кредитни институции ще участват с равни дялове в кредита.
https://www.capital.bg/biznes/energe...e_da_pridobie/Last edited by Innocent; 19.01.2021, 20:33.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАсенчо, няма да му се размине търговото..Да видим на колко и кога..
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
На мен поръчките ми бяха предварително заредени и са се изпълнили без моята намеса. Иначе казано, таргетът ми се изпълни. Не искам да си спомням дори случаите, в които не съм излизал на време и после съм съжалявал. Но, както каза Инта, няма лошо купилите да изкарат 30% от тук. Нека и повече даже. С всеки лев нагоре в цената скача рискът, така че на който му стиска, заслужава.
Меко казано, никаква. Даже е със сериозно тегло в оценката и вероятно затова таргетът ви се вижда нисък.Съгласен съм напълно ! Взимане на печалбата и бягане, защото с влизането на Асеня рисковете нарастват !
С такива мажоритари едва ли някой иска да става ортак !
Коментар
Коментар