Е ПО ГОЛЕМИ КОМУНИСТИ ОТ ТЕЗИ НЯМА.пОЗДРАВИ НА ГЕРБ от др.Чавес. Сега ще има съд и санкции от ЕС, ама ББ да ги плаща нали те приватизираща дяла преди месеци
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧЕЗ Разпределение България АД (CEZD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеЕдин нормален инвеститор няма да дойде в България
Държавата да спре да пропилява данъците ни за спонсорираната гнусотняшка раждаемост и да се завърне като икономически субект, народът да бъде подучен да инвестира в реалната икономика поне 30% от депозитченцата и паричките под дюшеченцата - за си възвърнем електроразпределенията, златодобивът, добивът на медец и т.н. - и няма и да се сещаме за чужди инвестиции.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеА дали хората ще съгласят едни разбойници да бъдат заменени с други?
За мен ЧЕЗ трябва да стане 50% собственост на Държавата и 50% - на Народът !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеТрябва да правим курбан...
Импе, кажи какво мислиш за боикоборисоф? Ти знаеш най-добре!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеКакво ще кажете за теорията дето се върти, че ХИМ иска да купи Чез бе пари, и стоят зад старта на протестите
За мен ЧЕЗ трябва да стане 50% собственост на Държавата и 50% - на Народът !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКолко бях прав, когато упорито отказвах да си купя чесънчета !!!!!
Смърт на ЧЕЗ !!!
Импе, кажи какво мислиш за боикоборисоф? Ти знаеш най-добре!Custodite sortem vestram
Коментар
Коментар