Пончо пиле... Кажи колко акции имаш в ЧЕЗ
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧЕЗ Разпределение България АД (CEZD)
Collapse
X
-
Ако запазят статуквото, нищо няма да се промени. Мисля си, че държвата трябва да изкупи разпределението и да пусне търговци на ток. То и заради липса на либералицзация ЕК ни съди.
Иначе по отношението на ДКЕВР, шефка в оставка, с история с незаконна търговия на цигари, назначена от правителство подало оставка... прехвърлят горещия картоф на следващите.
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеЩо така продаде ниско , пък сега рИвеш?
Аз гледах протестите във Варна, но дори да бяха изравнили сградата на Енергопро със земята , пак нямаше да продам.
Дали РиВА или НЕ не е твоя работа!
Тъпи коментари не искам!
Или проумей написаното от мен или поне НЕ СЪЗДАВАЙ шум!
ГОВОРЯ ЗА ПРАВИЛА И ЗАКОНИ. От нарушаването им никой не печели!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lidmon Разгледай мнениеНе виждам бъдеще за компания, когато клиентите са настроени срещу нея. единствената причина да не е фалирала е, че доставя ток и е монопол. По-добре е да почнат да си търсят купувач.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеE вече ще трябва да се съди тази държава по Закона за нейната отговорност или др. приложимо право! Това е недопустимо!
Не спряха търговията на време, спряха я повече от 24 часа по-късно?! Има хора продали на 1200.00 лв. и това си е чиста загуба!
P.S. Иначе и моето мнение е, че НЯМА основание за отнемане на лиценз!
Аз гледах протестите във Варна, но дори да бяха изравнили сградата на Енергопро със земята , пак нямаше да продам.
Коментар
-
Честито на смелите и търпеливите..То се знаеше, че нямат право да вземат лицензи- казаха им категорично- Такъв прецедент в ЕС няма..Без поткрепа от там не става, а Австрия и Чехия имат много по голям авторитет от ББ.Сега да се приведат в законов вид и да продължат да работят по евтопеиски- КАТО ИЗПЛАЩАТ ДИВИДЕНТИ И УВАЖАВАТ МИНОРИТАРНИТЕ АКЦИОНЕРИ
Коментар
-
Konsultant
E вече ще трябва да се съди тази държава по Закона за нейната отговорност или др. приложимо право! Това е недопустимо!
Не спряха търговията на време, спряха я повече от 24 часа по-късно?! Има хора продали на 1200.00 лв. и това си е чиста загуба!
P.S. Иначе и моето мнение е, че НЯМА основание за отнемане на лиценз!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lidmon Разгледай мнениеНе виждам бъдеще за компания, когато клиентите са настроени срещу нея. единствената причина да не е фалирала е, че доставя ток и е монопол. По-добре е да почнат да си търсят купувач.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеНе се знае, в днешния ден до довечера е много време, цяла ера!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеТова няма как да се случи законно. Изобщо закона е така направен, че да гарантира доста голяма сигурност на лицензианта и е насочен по-скоро към стремежа да се запази лицензията не да се отнема. Затова и писах преди, че законното взимане на лиценза граничи почти с невъзможното, ако разбира се ЧЕЗ се държат адекватно.
Коментар
Коментар