IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧЕЗ Разпределение България АД (CEZD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dragi mi smehurko Разгледай мнение

Няма "фоби" и "фили" - има факти - Лукойл БГ продаваше литър гориво с около 30 - 40 ст. над цената на Марешки. "Разследваха" ги и .... нищо ... и рафинерията е все на загуба, а в Румъния нещо не им се получава - защо ли ? - Това са фактите, останалото е за фобите и филите.
    Ей Боже Боже....добре...хубо...я кажи сега що в Италия бензина е малко под две евра....заради кой? Това свободните съчениея консперативни са голяма работа.

Лукойл е частна фирма...ще продава на колкото си иска.....тя е единствената рафинерия в БГ има монопол....даже съм изненадан що не продава по скъпо при тея условия. Визирам...изискванията за митнечески складове дето не позволяват много лесния свободен внос. Но свободния внос не помага много. Лукойл изнася в Румъния специално много бензин...бай дъ уей.
    На загуба е по същия начин поради който Амазон, Епъл, Фейсбук и т.н международни големи компаниии не плащат нищо в европейския бюджет. Фейсбук плаща ли данъци в България да те питам....? Имат си роялити права дето плащат в офшорна компания която държи тея права и точка....там отива печалбата преди облагане.
    Що ми е чудно не викаш сега против щатите например....се чудя...като американците не плащат нищо в европа - говоря за американските компании..на които оборота дневния е колкото на лукойл българия годишния....( може и да преувеличавам нямам идея колко е )

В България е може би най евтиния бензин от цяла европа при вече подобни акцизи....От бензина почти нито една бензиностанция в БГ не печели много....ако намалят цените - нищо няма да печелят. Честно казано трябва да ги увеличат така както в европа...обаче кат се има пред вид че сме бедни може би преценяват че няма голям смисъл след като 70-80 % процента от приходите им са от магазините и кафетата.

Аз разбирам че да говориш ей така без да мислиш обслужвайки си някаква теза дето ти е в главата и си я чул по новините е по лесно....ама все ви казвам..абе мислете бе...четете...недей първосигнално кат чуеш нещо и да скачаш....то за тебе това...

Коментар

• България е страната на комисионите... който си плаща 'работи' както обичат да казват мутрите. Затова не ни искат в Шенген и затова не ни искат в Еврозоната. Утре някой терорист ще си плати 'правилния комисион' и както си затварят очите за гинка, табаците и какво ли още не...ще пропуснат керван камикадзета към европата.... на всички е ясно че мафията властва по нашите ширни.
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• faktor.bg - "Когато кремълски гръм удари ЧЕЗ, как ехото заглъхва".

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Много потайно го даваш колега, няколко твои мнения прочетох всичките в стил, знам, ама няма да кажа
          Ама как потайно.......нали казах кой стои зад сделката...а не да правите свободни съчениеия.....единствения шанс да не съм прав е Пеевски да е продал компанията...на някой друг и аз да не съм чул, но това е твърде малко вероятно като се има пред вид....35 годишения договр...мисля че те бяха едни от първите подписали с дръжавата за изкупуване на тока....може да има съдружници някакви други...не съм му светил...ама преди това беше неговата фирма в соларите а тая мацка му движи тоя бизнес от години...аз мислех че всички знаят това....Даже съм изненадан че никой не знае...тука...явно. Кво повече..да кажа?

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение

Руснаците ли имаш пред вид?.....абсолютно НЕ.

Това е другото което адски ме изумява в общественото мнение - Темата Русия. Това направо ако не е смешно ще е плачевно....колко народ се връзват на тея глупости.
            ВТВ стои зад някой сделки...вярно е....но това да се счита за руско влияние е приказка за идеоти. А идеоти много. Ако това е JPM сигурно влиянието ще е щатско може би? Но не е това същественното....същественното е че медийно се преекспонира и драмтизира почти нищожното руско ПРАКТИЧЕСКО влияние към настоящия момент в кое да е в България. Преекспонира се съвсем умишленно...чисто политически но това е много дълга тема която особенно тук отборите левси - ЦСКА или русофили и русофоби....да ги питаш от къв зор...ама ще скочат яко.
            Защо се преекспонира всеки здравомислещ човек с капка собственно обективно мислене мисля че може да разбере и сам. А ако не може - обяснението ще е загуба на време.

Та...кат стане нещо в малка Блгария въпкреи че квото и да стане то е мега прозрачно...като далавера, т.е личи си с просто око....всеки се юрка да търси руска връзка. Сега някой, дето...това им е бизнеса ги разбирам....ама тея дет само разхождат главата си цял ден.....и хич не я ползват от къв зор го правят за мен е необяснимо.

Та нещата са на местна почва....колега, но няма смисъл да се коментират....просото щото няма смисъл.
            Няма "фоби" и "фили" - има факти - Лукойл БГ продаваше литър гориво с около 30 - 40 ст. над цената на Марешки. "Разследваха" ги и .... нищо ... и рафинерията е все на загуба, а в Румъния нещо не им се получава - защо ли ? - Това са фактите, останалото е за фобите и филите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение

И аз се сещам един въпрос, който ме мъчи доста отдавна:
              Каква ли е причината и защо всички тези Дами (наричам ги така, защото не мога да намеря по-вярна дума) работят и обслужват интересите на уважавания от всички нас ББ, като историята от близкото минало категорично показва, че рано или късно те са бушона, който гърми?
              Мога и поименно да посочвам, а последиците за всяка една от тях са всеизвестни.
              Въпросът ти има две страни
              Търсене (за конкретния субект - посочване)
              Предлане
              Като представител на същия биологичен пол и аз съм се чудела за мотивите по предлането/приемането. особено в случая на последните президентски избори. Но, колкото и да са разнообразни причините за различните казуси, сякаш най-общо могат да се обединят от някои заложени на женската психика качества - емоционалност, инстинкт за съхранение, приземеност, склонност към подчинение....
              И в добавка(валидна за двата пола), бушоните се възнаграждават )

Коментар

Та нещата са на местна почва....колега, но няма смисъл да се коментират....просото щото няма смисъл.
                Много потайно го даваш колега, няколко твои мнения прочетох всичките в стил, знам, ама няма да кажа

Коментар

• Първоначално изпратено от dragi mi smehurko Разгледай мнение

Има логика да е Пеевски, .... а влака му го кара , този на когото дължи пари, мноооого пари (ако е веярно, разбира се)

https://frognews.bg/novini/privikaha...posolstvo.html

Това е другото което адски ме изумява в общественото мнение - Темата Русия. Това направо ако не е смешно ще е плачевно....колко народ се връзват на тея глупости.
                  ВТВ стои зад някой сделки...вярно е....но това да се счита за руско влияние е приказка за идеоти. А идеоти много. Ако това е JPM сигурно влиянието ще е щатско може би? Но не е това същественното....същественното е че медийно се преекспонира и драмтизира почти нищожното руско ПРАКТИЧЕСКО влияние към настоящия момент в кое да е в България. Преекспонира се съвсем умишленно...чисто политически но това е много дълга тема която особенно тук отборите левси - ЦСКА или русофили и русофоби....да ги питаш от къв зор...ама ще скочат яко.
                  Защо се преекспонира всеки здравомислещ човек с капка собственно обективно мислене мисля че може да разбере и сам. А ако не може - обяснението ще е загуба на време.

Та...кат стане нещо в малка Блгария въпкреи че квото и да стане то е мега прозрачно...като далавера, т.е личи си с просто око....всеки се юрка да търси руска връзка. Сега някой, дето...това им е бизнеса ги разбирам....ама тея дет само разхождат главата си цял ден.....и хич не я ползват от къв зор го правят за мен е необяснимо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                    Имайки предвид патриотично настроената част от коалицията как пламенно защитаваше лифта и още редица сходни ситуации не е сложно да се замисли човек за малкото момче. Естествено няма как да е без санкцията свише.
                    Откъс от бтв интервюто - Знаете ли колко км е мрежата - Не съм запозната.
                    Пропуснах все по-големите им мераци за наместване в енергетиката.
                    Ей на, искат Делянчо от председател на енергийната комисия в НС да свалят вече.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Кой ти е казал, че сикаджийската мутра ББ е уважавана от всички нас?
                      Забравих да сложа кавички...

Коментар

• https://frognews.bg/obshtestvo/narod...i-milioni.html
                        Дали сега държавата няма да даде отбой и после БХ пак да казва, че е принуден да плаща чужди сметки ....
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
                          Кой е Паата Гамгоинешвили ?

Грузинската връзка в ЧЕЗ с бизнес у нас
                          Паата Гамгоинешвили изскача от сделката за електроразпределителното дружество

https://clubz.bg/64712-gruzinskata_v...s_biznes_u_nas
                          Грузинска връзка в сделката може да има САМО с много силна Българска връзка!

Хайде вижте с чия благословия и постоянен надзор въпросните грузинци влязоха в "Илиенци" през 2008ма.

Не е трудно ...

Коментар

• Имайки предвид патриотично настроената част от коалицията как пламенно защитаваше лифта и още редица сходни ситуации не е сложно да се замисли човек за малкото момче. Естествено няма как да е без санкцията свише.
                            Откъс от бтв интервюто - Знаете ли колко км е мрежата - Не съм запозната.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение

Каква ли е причината и защо всички тези Дами (наричам ги така, защото не мога да намеря по-вярна дума) работят и обслужват интересите на уважавания от всички нас ББ
                              Кой ти е казал, че сикаджийската мутра ББ е уважавана от всички нас?
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Съда - 100 % няма нищо общо...той е изпълнител не казва кой ще кара влака. Бойко ме съмнява да има пръст в тази работа лично въпреки че е възможно...не съм 100 % сигурен.....щото отчасти и той е изпълнител. Сега върпоса който е най интересния....и който наистина няма да коментирам....кой кара влака на Пеевски))) и не е оня в сараите отдавна...уверявам ви .

Колко е елементарна българската действителност. Чак се измуявам в простотата на схемите гледайки ги отдалеч. И се изумявам от "вълненията" на народа също.....по други причини.
                                Има логика да е Пеевски, .... а влака му го кара , този на когото дължи пари, мноооого пари (ако е веярно, разбира се)

https://frognews.bg/novini/privikaha...posolstvo.html

Коментар

Working...
                                X