Добре или зле, че няма да имам време да гледам днес?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧЕЗ Разпределение България АД (CEZD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеНай- вероятно и таз година сделка няма да има.Моето мнение е, че засега тупаме топката и чакаме май месец, а след това могат да се вадят съответните изводи
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Юлия Ненкова, вие ли сте?
Що не вземат тогава да надробят изградените фотоволтаици (има едни от 100 г. - 50МВт), че да няма концентрация?
Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Пишман Investor Разгледай мнение
къде е двойнияТ стандарт ........... собственикът на 48МВт централи купува ли си "енерго" ...... мисля, че сравнението е неточно (за друго не коментирам)Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеДвоен стандарт: Концентрацията на 48 MW в сделката на Самсунг не е проблем, 26 MW при сделката ЧЕЗ - Инерком заплашват конкуренциятаНаписаното по-горе е единствено и само лично мнение.
Коментар
� -
Двоен стандарт: Концентрацията на 48 MW в сделката на Самсунг не е проблем, 26 MW при сделката ЧЕЗ - Инерком заплашват конкуренцията
http://3e-news.net/%D0%B0%D0%BD%D0%B...aV_KjlvnptAcIQ
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Не забеляза ли че днес по едно и също време по около 10 позиции на БФБ се прехвърлиха разни пакети на цени в спреда?
Някой си го мести из джобовете, не търси знаци свише в товаЩе видим
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеВремевата разлика в сделките ме кара да мисля, че е нещо повечеПътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение1914 акции на 197 лева - смарт мъни ли влизат, или излизат, това е въпросът. И понеже цифрата е къдрава, то за мен това е левскарче, а днес в Левски смениха тренера, та звездите (и пожелателното мислене) ми го говорят, че следва да е добре. Амин
Някой си го мести из джобовете, не търси знаци свише в това
- 2 Харесвания
Коментар
� -
1914 акции на 197 лева - смарт мъни ли влизат, или излизат, това е въпросът. И понеже цифрата е къдрава, то за мен това е левскарче, а днес в Левски смениха тренера, та звездите (и пожелателното мислене) ми го говорят, че следва да е добре. АминNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
�
Коментар