If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мече_Цвети, днес получаваш двойка!
За домашно искам да проучиш какво е търгово предложение и кога възниква задължение за него!
Ти знаеш ли как се купува фирма на изплащане ,прехвърлят се акциите когато платят на 100%.... Е тогава ще направят търгово ако не са се разделили по 10% на 6 собственика....
Защо да са забранени капитали..?
Лукоил, АЕЦ, Газта , Булгартабак....и още много други....
По скоро требва да ги искаш те да бъдат ,щото индииците немат кеш да плащат веднага а след 5 години а търговото след 10....
Проблема че цената ще е по ниска но колко...тук са и финлански капитали....
Но чехите вече са готови да бегат и без пари ....
Не е препоръка...
Монтич, чехите без пари никога няма да си идат, все пак са еврейците на Еуропата
А руските капитали са забранени у нас - да имаш руска банка, примерно? Нови сделки с руснаци няма - всичко, дето си го изброил, е отпреди години, сега не ни разрешават големите баби Меци от Запада и отвъд голямата вода, така че няма как да стане - лично мнение. Направо купувай бутилката да отлежава
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
В България няма невъзможни неща, така че няма и нещо, което да ме учуди. Ако те го купят, което за мен е невъзможно, въпреки че казах, че няма невъзможни невъзможно неща , това значи, че тезата ми за ашлашка продажба на Гинчето като солова акция на местния мениджмънт, заобикаляйки БХ, поради което и не случи миналата година, ще е 100% вярна. Но, разбира се, това няма как да стане, най-малкото, ако е вярно, че ще го купят (евентуално) с руски капитали - това са забранени капитали за инвестиция у нас
Обаче пък инфото идва от БНР, които не са жълт сайт, та да видим - гледаме мача и сме се заредили с пуканки
Защо да са забранени капитали..?
Лукоил, АЕЦ, Газта , Булгартабак....и още много други....
По скоро требва да ги искаш те да бъдат ,щото индииците немат кеш да плащат веднага а след 5 години а търговото след 10....
Проблема че цената ще е по ниска но колко...тук са и финлански капитали....
Но чехите вече са готови да бегат и без пари ....
Не е препоръка...
В България няма невъзможни неща, така че няма и нещо, което да ме учуди. Ако те го купят, което за мен е невъзможно, въпреки че казах, че няма невъзможни невъзможно неща , това значи, че тезата ми за ашлашка продажба на Гинчето като солова акция на местния мениджмънт, заобикаляйки БХ, поради което и не случи миналата година, ще е 100% вярна. Но, разбира се, това няма как да стане, най-малкото, ако е вярно, че ще го купят (евентуално) с руски капитали - това са забранени капитали за инвестиция у нас
Обаче пък инфото идва от БНР, които не са жълт сайт, та да видим - гледаме мача и сме се заредили с пуканки.
П.С. Докато драскам, и виждам, че вече има пак едни 80 бройки на 200 кинта, а офертите до 220 кинта поизчезнаха. Да видим дали ще има пак изсипване от нашето момче на всичко до 200 кинта или ще почака да се посъберат.
П.П.С. Още по-интересно ще е дали Еврохолд, ако изобщо са те, ще надуят цената, подобно на основната си позиция - определено става весело
Gemcorp на Атанас Бостанджиев - претендент за активите на ЧЕЗ?
Междувременно в енергийните среди у нас усилено се говори, че потенциален купувач на активите на ЧЕЗ може да бъде компания от Лондон. Спряга се името и на инвестиционния фонд Gemcorp, чийто главен изпълнителен директор е българинът Атанас Бостанджиев. Той основава фонда през 2014-а, като преди това е бил сред топ мениджърите на руската инвестиционна банка VTB Capital. Още тогава пред агенция "Ройтерс" Бостанджиев заявява, че Gemcorp е набрал 500 млн. долара от институционални инвеститори в Европа. Тези средства щели да бъдат насочени към компании, нуждаещи се от дългово финансиране и дялови инвеститори. А основният му фокус ще е поставен върху фирми, работещи в сферата на финансовите услуги, природните ресурси, инфраструктурата и правителствения сектор.
Чудя се само защо миналата година преди уж продажбата на дружеството на Гинка , чехите демонстрираха яки печалби в отчетите,а откакто се закучи работата същите драстично намаляха......каква е връката ,нали уж и пред индийците трябва да се покажат
Задължиха ги от миналата година да купуват за технологичните си загуби на енергийната борса, а там цените хвръкнаха яко над заложените в сметките на КЕВР. Тази година ще им ги възстановят, но за 2018 реултата си е грозен.
Чудя се само защо миналата година преди уж продажбата на дружеството на Гинка , чехите демонстрираха яки печалби в отчетите,а откакто се закучи работата същите драстично намаляха......каква е връката ,нали уж и пред индийците трябва да се покажат
Грую, заявяват че другия месец ще обявят офертите , при положение че вече са дадени....а търсят трети играч...
За мен даже и да не паднат до три месеца ,нещата не са вече това което бяха при Гинчето....мойта цена ще се види рано или късно...
Успех!
Ами и да са види, пак ще съм доволен, защото след това неминуемо ще се види и моята Но едва ли ще видим твоята - все пак има 3 месеца още, така че всичко може да се случи.
Понеже си пич, ще ти кажа какво ми говорят звездите на мен (а и някои галактики ми нашепват същото от кораба-майка). дали съм прав - идея си нямам, а и доказателства нямам, освен косвени, така че може и да не го четеш, но все пак:
Сделката беше на Гинка с местните хора на ЧЕЗ - абсолютна самоделка, соло игра с Теменужката и Гинката. Разсмърдя се, щото бяха финтирали Боце, та се наложи да я привикват Гинката на килимчето. Отиде тя, врътна един додук и всичко стана точно, ама пусто финансиране - тегава работа, няма как да наместим ББР и ПИБ, тегава история, трябват други, а други нямаше, затова Боце през смехотворната КЗК им даде време до май месец 2019 да оправят всичко с финансирането. Дали са го оправили - идея си нямам. Ама и чехите не са прости и рекоха, че ако Гинка не ще, те ще си намерят други и явно са си намерили. Вече колко им е цената на другите - ще видим, явно е близка до Гинкината, но не по-висока (то и Гинкината не я знаем точно колко е). Само гледай мача и ще видиш лятото как ще се случат някои неща. Или пък не
П.С. На глупостите на твоя приятел за Дебелян дори няма да отговарям - ако сделката беше на Шиши, досега да е станал 101%, ама не е на Шиши и по-добре!
не е препоръкЪ
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
"Кушия се прави минимум от двама"
Гинка ако не я броим,пак ще има състезание!
Третия,засега неизвестен за нас мераклия,чекаме търпеливо.
положението е много сложно за дружеството
- ако гинка вземе чез ............ ще страда цяла България .......... цените на тока вече няма да са "най-ниските в целия ЕС" и ще има "големи инввестиции и реинвестиции"
- ако индийците или неизвестните вземат чез ................. ще видят голям зор и могат да направят справка какво се случи на предния собственик на гагарин преди дебелянов да превземе дружеството...
Слухове много, Монти, здравият разум липсва при доста хора/играчи да не се обидиш сега, не визирам теб
То всеки сам може да си види капитализацията на Разпределението - няма и 200 милки евро, та едни М+С са почти толкова, или някакво си Еврохолдче, да не говорим за измисленото спедиторче, дето е с едни 50 милки евро по-евтино. А тук говорим за електроразпределителната мрежа, от която се прави 60% от БВП на страната и се ползва от 3 милиона души, от които 2-та милиона най-плтежоспособни у нас. И всичко това в страна членка на ЕС с възможно най-ниските цени на тока. Как мислиш, още колко ще пада
Ама нищо де, пазар е и това му е хубавото - който иска купува, който иска продава и готово. Засега цената е 200 кинта на парче и няма изгледи да мръдне. Утре ще обявят сделката (образно казано, не знам кога ще е, но това полугодие трябва да имаме яснота) и цената ще се изстреля. Дали съм прав - ще видим - и аз, и ти сме бетнали в някаква посока и накрая все някой ще е доволен, А това е най-важното
Успех!
Грую, заявяват че другия месец ще обявят офертите , при положение че вече са дадени....а търсят трети играч...
За мен даже и да не паднат до три месеца ,нещата не са вече това което бяха при Гинчето....мойта цена ще се види рано или късно...
Успех!
Слухове много, Монти, здравият разум липсва при доста хора/играчи да не се обидиш сега, не визирам теб
То всеки сам може да си види капитализацията на Разпределението - няма и 200 милки евро, та едни М+С са почти толкова, или някакво си Еврохолдче, да не говорим за измисленото спедиторче, дето е с едни 50 милки евро по-евтино. А тук говорим за електроразпределителната мрежа, от която се прави 60% от БВП на страната и се ползва от 3 милиона души, от които 2-та милиона най-плтежоспособни у нас. И всичко това в страна членка на ЕС с възможно най-ниските цени на тока. Как мислиш, още колко ще пада
Ама нищо де, пазар е и това му е хубавото - който иска купува, който иска продава и готово. Засега цената е 200 кинта на парче и няма изгледи да мръдне. Утре ще обявят сделката (образно казано, не знам кога ще е, но това полугодие трябва да имаме яснота) и цената ще се изстреля. Дали съм прав - ще видим - и аз, и ти сме бетнали в някаква посока и накрая все някой ще е доволен, А това е най-важното
Успех!
Коментар