IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧЕЗ Разпределение България АД (CEZD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение

    Извинете за неудобния за вас въпрос, но като малък колко пъти са Ви изпускали на главата ви? Или сте си просто нагъл?
    Не гербераст е от шайката а те са крадливи и нагли опитват се и артисти да бъдат

    Коментар


    • Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
      Нали ревете че държавата да се намеси...... сега пък какво са ви заповядали да тролите
      Извинете за неудобния за вас въпрос, но като малък колко пъти са Ви изпускали на главата ви? Или сте си просто нагъл?
      Last edited by Minka; 01.03.2018, 09:51.

      Коментар


      • Нали ревете че държавата да се намеси...... сега пък какво са ви заповядали да тролите

        Коментар


        • Върбакова: Склонна съм държавата да има участие в сделката за ЧЕЗ


          Това заяви бизнесдамата след среща с премиера Борисов

          Ако това ще успокои крайните потребители, склонна съм държавата да има участие в сделката. Склонна съм и да прехвърля договора, който имам, стига продавачът да бъде съгласен”. Това каза Гинка Върбакова – собственик на компанията купувач на ЧЕЗ, след среща с Бойко Борисов в Министерския съвет в четвъртък.
          Скандалът с ЧЕЗ: Какво пише в тайните документи за продажбата?
          Премиерът желае да има пълен контрол върху сделката, която сключваме и компанията, която ще придобием”,




          Той сига няааа ли?

          Коментар


          • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
            Гинка заминава за Чехия да води разговори Българската държава да контролира Енергото.Гинка е уплашена.
            Гинка, хем е реалният собственик, хем ще се откаже от милионната (да не кажа повече) сделка в полза на Родината! Виждам бъдещето - орден за Гинка (добре, че оня Джендър не е още президент!) Смеееех... Не е препоръка (в научната фантастика и Студио X попаднахме с Бай X начело)
            Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

            Коментар


            • Ти пък някакъв си търговски договор?!? То референдуми не влизат в сила в тая държава, та тва ли.

              Коментар


              • Да не си мислите че щом е подписан договор то той влиза в сила веднага ???? а ако ДКЕВР не даде лиценз ??? а ако банките не спазят комфорта и не дадат пари ???

                Коментар


                • Гинка заминава за Чехия да води разговори Българската държава да контролира Енергото.Гинка е уплашена.

                  Коментар


                  • Георги Борисов Георгиев БОЕЦ: ИСКАМ ДА ЗНАМ, МАМИЦАТА ВИ КРАДЛИВА И ПРОДАЖНА, НА КОЙ ПЛАЩАМ! 01 Март 2018, 8:44 А теб, народе, пита ли те някой?! Разпродадоха държавата, по-точно изпокрадоха държавата, сега повторно крадат откраднатото, а народа е превърнат в наблюдател и само плаща сметката за поредният грабеж! Ще питат ДАНС, КФН, КЕВР и не знам си какви мафиотски сборища и корумпирани партийно назначени каликни и мишки, а някой сети ли да каже и да пита тези три милиона българи, дето кака им Гинка ще ги дои през сметките за тока, дали искат? Ние маймуни ли сме, овце ли сме, роби ли сме, та да ни прехвърлят от един изедник на друг да ни дере кожите? Майната им и на чезовете и на гинките и на теменужките! Плащам по двеста лева на месец, пестим от всичко, та да можем да си платим тока и ИСКАМ ДА ЗНАМ, МАМИЦАТА ВИ КРАДЛИВА И ПРОДАЖНА, НА КОЙ ПЛАЩАМ! Буда и бандата му превърнаха държавата ни в ТКЗС, всеки краде, граби и влачи! Нали е „държавно“, боли те кура! Ама това, „държавното“ всички сме го плащали, боклуци долни! И продължаваме да го плащаме и за това родителите ни живеят със сто евро пенсии и полилеите им са с по една крушка, щото не могат да си платят тока. Буда и бандата му превърнаха и нас в стадо, в зареда, която се редуват да доят , дерат и стрижат. И стадото е загубило всякакви инстинкти. И не се заблуждавайте, нито БСП, ДПС или разни други комунистически и ДСарски банди са решението. Решението е да изринем тази сбирщина самозабравили се престъпници. Да последният боклук! И тогава да си подредим държавата и като си плащаме тока, водата, хляба или телефона, поне да знаем на кой го плащаме. БОЕЦ водим тази битка. Щото ни писна от цялата гадост и тиня в която са ни натикали свинете! ДА ВИЖДАТЕ НЯКЪДЕ СВОБОДА? ИЛИ СВЕТЛИНА? Георги Борисов Георгиев БОЕЦ. Източник: https://svobodnoslovo.eu/%D0%B8%D1%8...-%D0%BF%D1%80/

                    Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/politika/boriso...ews582782.html

                    Коментар








                    • Енчо Енев · Monthly tranches' consumer at National Social Security Institute
                      Не е лъжец бе човече. Той просто има безброй истини в мозъка си. Отделно, и независимо работещата му уста си има собствен режим на работа. Ама то това не е болест, щото нали папите с галене по главата лекуват, пък тук - нищо.





                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от щурец Разгледай мнение

                        и няКОЙ ще го купи от него...
                        Търговия Баце

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                          Кокот бабиш .... обърналнимание че ... договора вече е подписан....-. даа ама не с България а с частно юридическо лице !!!!!
                          и няКОЙ ще го купи от него...

                          Коментар


                          • Кокот бабиш .... обърналнимание че ... договора вече е подписан....-. даа ама не с България а с частно юридическо лице !!!!!

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнение
                              A според мен, ако не се вдигне някакъв още по-голям невъобразим шум - в скоро време ЕРП-то заминава при Гинка Върбакова, минава търговото слиза от борсата и до шест месеца става една огромна пералня за каквото се сетите. Някой перяха с капанчета по Витошка навремето, ама с електроразпределение си е друго. В този ред на мисли - може и да не изпуснат техническите кадри под определен минимум - може да да ги почерпят с парички. Въпреки че се съмнявам - в бг обичат да перат, но да перат сами. Освен това той като новия собственик идея си няма що е това ток - как ще оцени кои са реално необходимите му за дейността хора, консултанти ли ще наема? Истински , а не просто за 'усвояване' на едни средства? Не - не го вярвам това. Прогнозата ми е лоша. Но Jay Gould може да се кефи - в София става зле. не само във Варна.
                              Работодателте го казаха няма машинни и елетроинженери.И няма да има щото ученето е тежко изпитите сериозни.Завършваш отиваш на работа и хоп нова изненада разбираш че ученето сега започва и отговорността е голяма ....а много често ти се налага да учиш още една специалност.Един турбогенератор има инструкция за обслужване.Там са описани режимите на работа параметрите спомагателните системи защитите.Система за охлаждане статора се охлажда с вода ротора с водород.Система за уплътняващи лагери маслена система охлаждане на лагери възбудителна система.Защити на статор защити на ротор.В ротора имаме 7000 ампера ток.Един системен автотрансформатор същото...защити от вътрешни и външни повреди.Газова защита диференциална защита груба и фина с различни зони.Дистанционни защити максималнотокови защити за претоварване.Само настройките да им направиш трябва много книги да си прочел.Свързано е със смятане много смятане....добре че са компютрите.....За радост Енергото вече не отговаря за това.Смениш някъде нещо съпротивлението различно нови сметки.Примерно една подстанция с два трансформатора 110/20 единия 16 другия 25 мегаволт ампера ако работят в паралел двата по голяма сигурност но и по високи загуби по големи токове на къси съединения в мрежа 20 киловолта.И накрая на месеца подигравка .....щото бизнеса и хората искат безплатен ток.Срамота е такива инженери да получават два пъти по малко от разни келеши дет пишат софтуер за счетоводство или компютърни игри.Когато обществото осъзнае какво иска ток или компютърни игри и разбере че заплатите у енергото трябва да са по големи от тези на програмистите тогава ще почне да има и електроинженери..На тока не мое му сложиш партиен секретар който да го заплашва.....

                              Коментар


                              • https://www.zovnews.com/index.php?la...9jPIw.facebook

                                Коментар

                                Working...
                                X