Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енерго-Про Продажби АД (4ES)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнениеАми все още няма рали- само тук и на Тим акциите- според мен предстои..Досега Мустакане се е излагал- поне до 100 ..
И аз така смятам ,но знаеш ли...
Коментар
-
Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнениеАБЕ ДА ВИДИМ И АЗ СЪМ ЗАРЕДИЛ НА 13
Та заедно с увеличението...
Коментар
-
Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнениеМОНТИ ДО КОЛКО ЩЕ ГИ КАЧАТ- 23-24 ЛИ- НАЛИ ДО ТОЛКОВА ГИ БЕШЕ ИЗКУПИЛ НЯКОИ
има го в играта...
хората са казали ,да не сме много лакоми...
Защото пропуснатите ползи са едно ,а чистата загуба е друго...
Коментар
-
Първоначално изпратено от lipsata Разгледай мнениеМонти, кажи днес кой купува? Тези спекуланти, да не вземат сами да направят преоценка на акцията
Имам малко купени на 13 лева, и не препоръчвам нищо
Та може и друг да има...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИ при мен е същия ИП..
по скоро спекуланти ,чакащи преоценка....
Имам малко купени на 13 лева, и не препоръчвам нищоlipsata
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАми в интервала от 12.70- 13 направих малко пакетче ,даже не не продавах миналото тримесечие....
.
до колко ги виждаш нещата...тук..
на мен 16 е таргета ,но нещо малък ми се вижда...
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениепреди пфбк, сега карол, значи е малко вероятно да е свързано с преоценките в края на годината, а са по-скоро инвеститори с ясна екзит стратегия, инсайдъри или чужденци, казва ли ти някой
по скоро спекуланти ,чакащи преоценка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеkarol
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениенякой взе да влиза много агресивно тук, толкова ли рано започнаха преоценките или? някой знае ли през кой посредник се обира
Коментар
Коментар