IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енерго-Про Продажби АД (4ES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
    Как ще продаваш, те наш'те анализатори и портфолио мениджъри още не са погледали отчета. Чакане му е майката, справка акциите на Албена и Неохим към деветмесечието- страхотни резултати и ръст на акциите след около 7-10 дни
    Аз Неохима го продадох на 47 и нещо...
    Албена на 59 ..
    Слабост ми е по ранното влизане и по ранното продаване..
    Е така не се кося....

Коментар

• Първоначално изпратено от Сова Разгледай мнение
      Този депозит са си го прибрали предварително, и ако разпределят дивидент, няма смисъл да го връщат, а имат и доста неразпределена печалба. Имах чувство да зареждам преди дни, но не посмях преди отчета а сега малко ме набутаха
      Пичове тази печалба от къде се появи

Коментар

• Този депозит са си го прибрали предварително, и ако разпределят дивидент, няма смисъл да го връщат, а имат и доста неразпределена печалба. Имах чувство да зареждам преди дни, но не посмях преди отчета а сега малко ме набутаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Ако падне до 17 ,може да си купя пак...
          Как ще продаваш, те наш'те анализатори и портфолио мениджъри още не са погледали отчета. Чакане му е майката, справка акциите на Албена и Неохим към деветмесечието- страхотни резултати и ръст на акциите след около 7-10 дни

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
            Абе тоя селски депозит в световно-неизвестна агенцийка за имоти много ме нервира.
            Ако го върнат към 6 месец за изплащане на дивиденчета, ще е друга бира.
            Не знам какво да ти кажа...
            почвам да съжалявам ,че съм продал...не че бяха много ..
            как и да го гледаш 1500 К . по 30 лв. правят кеша...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Абе тоя селски депозит в световно-неизвестна агенцийка за имоти много ме нервира.
              Ако го върнат към 6 месец за изплащане на дивиденчета, ще е друга бира.
              Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                Помислихте ли си утре какво да правите тук? Да купувате или да продавате?

Коментар

• Помислихте ли си утре какво да правите тук? Да купувате или да продавате?

Коментар

• А колко е p/e на Енерго Про Мрежи, а

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                      Въпросът сега е докога ще издържиш да не продадеш
                      Имах поръчка на 20, отложих за утре да мисля дали да давам, Ще видим

Коментар

• Първоначално изпратено от bo_by Разгледай мнение
                        Как можах преди 4 дни да си купя само 200 броя на 13.46?????
                        Въпросът сега е докога ще издържиш да не продадеш

Коментар

• Как можах преди 4 дни да си купя само 200 броя на 13.46?????

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                            Честито на имащите тук

Ама я ме светнете, как докараха 40 млн печалба за тримесечие?
                            Мда, има нещо гнило в Дания...

иначе честито на акционерите... поне краткосрочно

Коментар

• Акцията е супер, проблема е мажо ...
                              На IPO взех доста и продадох на 23.98, супер печалба си докарах.

За мен разковничето е дали ще има сделка пак около 24 лв. /макар, че днес се купува от редица ИП, което не потвърждава тезата/ и ако няма сделка дали ще се мине тази психологическа граница, която е най-високата историческа цена до момента.

И аз влезнах отново на 20 кинта .. .

Приятно гледане на мача!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Браво.А съм ги купил на 13.Монти не трябваше да бърза с продажбата
                                От 14 да 20 са си 6 кинта...
                                Жалко ,че имах само 100 ...Ама мислех че ще падне пак под 13...

Коментар

Working...
                                X