IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енерго-Про Продажби АД (4ES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Стъкмистика и наглост..
    Затова и трябва да опитаме поне Ще ни засипят с един куп обяснения как това няма да стане, но на бюрото на един приятел имаше една табелка с надпис:

"Докато едни обясняват как нещо не може да стане - друг вече го е направил!"
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Стъкмистика и наглост..

Коментар

• Големи са математици

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
          Ще направим каквото зависи от нас/то май освен писане до КФН друг полезен ход нямаме/ макар и вече да не съм оптимист

някой има ли инфо колко броя има УПФ "Съгласие" освен продадените 48074 бр. продадени на 26,01,2015.
          16 045 бр.

Коментар

• друга гледна точка:
            щом е ниска цеата на търговоро, защо не купувате от пазара?
            КФН едва ли ще пусне сегашната предложена цена, ако на пазара цената е двойна или тройна?

Коментар

• Парламентът отхвърли предложение за законопроект за отнемане лицензите на ЕРП-та

http://focus-news.net/news/2015/02/0...na-erp-ta.html

Коментар

• колко по силни щяхме да сме ако бяхме обидинени
                трябва да помислим отново по този въпрос

Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                Ще направим каквото зависи от нас/то май освен писане до КФН друг полезен ход нямаме/ макар и вече да не съм оптимист

някой има ли инфо колко броя има УПФ "Съгласие" освен продадените 48074 бр. продадени на 26,01,2015.

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
                  През 2012 е отправено търгово за Плевен БТ при цена от 22.8лв. БТХ става собственик на 100% от акциите на Плевен БТ. На следващата година е гласуван дивидент в размер на 11.8лв !!!
                  Имах акции и въобще не ми се продаваха
                  Тоя дивидент нямаше да го има ако не бяха изкупили акциите .

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                    15 сеп 2001 г. “Солвей Соди” обяви търгово предложение. Предложението е за цена от 13 лв.

Година Дивидент на акция, в лв.
                    2002 г 2,7
                    2003 г 3,15
                    2004 г 3,5
                    2006 г 6,25
                    2007 г 8,5
                    2008 г 2,2
                    2009 г 1,9
                    2010 г 1,75
                    2011 г 3,17
                    2012 г 10,48

2013 ... „Солвей Соди"..... Акционерите решиха да разпределят дивидент 12.26 лева на акция...

А някои са продали на 13 лв...
                    През 2012 е отправено търгово за Плевен БТ при цена от 22.8лв. БТХ става собственик на 100% от акциите на Плевен БТ. На следващата година е гласуван дивидент в размер на 11.8лв !!!
                    Имах акции и въобще не ми се продаваха

Коментар

• Ще направим каквото зависи от нас/то май освен писане до КФН друг полезен ход нямаме/ макар и вече да не съм оптимист

Last edited by polax; 04.02.2015, 11:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                        Ако съберат 95% правят скуиз-аут и няма не искам да продавам
                        Още по-грозно става ако като вече непублично направят едно гигантско увеличение на капитала под условие и размият акциите на дребните.
                        Соди е страхотен пример, но за жалост е рядко срещано изключение

Коментар

• И все повече си мисля, че това което бях споменал още миналата година тук е, че готвят компанията - цялата за продажба, по-скоро слух който бях чул на един банкет. Обаче бяха започнали съкращения, този път в администрацията с цел да понижават разходите и да качват печалбата та си мисля, че слухът като нищо може да е верен, предвид последвалите събития сега. Дали това е вярно, ще се види след като всичко тук на борсата свърши
                          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                            Ако съберат 95% правят скуиз-аут и няма не искам да продавам
                            Да, има и такъв шанс, но 1 - комисията трябва първо да им разреши, а дали въобще ще го поискат и дали комисията ще им каже "да" е божа работа.
                            2 - Дори да се случи - цените едва ли ще са по-ниски от сегашните или последните които ще имат преди 95% така, че пак ще сме на + повече, отколкото ако приемем ниско търгово предложение

Коментар

• Ако съберат 95% правят скуиз-аут и няма не искам да продавам

Коментар

• 15 сеп 2001 г. “Солвей Соди” обяви търгово предложение. Предложението е за цена от 13 лв.

Година Дивидент на акция, в лв.
                                2002 г 2,7
                                2003 г 3,15
                                2004 г 3,5
                                2006 г 6,25
                                2007 г 8,5
                                2008 г 2,2
                                2009 г 1,9
                                2010 г 1,75
                                2011 г 3,17
                                2012 г 10,48

2013 ... „Солвей Соди"..... Акционерите решиха да разпределят дивидент 12.26 лева на акция...

А някои са продали на 13 лв...

Коментар

Working...
                                X