IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енерго-Про Продажби АД (4ES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук наистина ли не е имало сделка от 9 сесии до днес?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      ДО ТУК ДОБРЕ
      Абсолютно! За такива като нас май дори си има име... Акционери активисти... При това сме социално отговорни не по-малко от мажоритарите за доброто на компанията, нейните печалби и цените на акциите. Все пак, парите ни са вложени в компания, а не в благотворителна фондация с цел да правим подаръци! В интерес на мажоритарят е да сподели справедливо част от печалбите си с нас, да предложи добра цена за акциите ни (които са толкова малко на брой, че може да си позволи да плати много добре за тях и пак да му остане един камион пари) и да не се вдига излишен шум около компанията, защото шумът или сърдити акционери са нещо вредно за бизнеса, а всички ние тук сме да правим бизнес
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от spurs Разгледай мнение
        В тази връзка би ли споделил какво мислиш за пазара в момента и как виждаш цените на по-ликвидните акции ( не ракетите) и втори въпрос какво се чува там във Варна за Енерго про-то? дочувам, че може да има смяна на собствеността ? Предварително ти благодаря за отделеното време и желание !
        Скоро не съм гледал акции, нито съм смятал от 2012 г. и началото на 2013 тези към които тогава бях проявил интерес, между които и на енергото. Софикс го гледах преди няколко месеца. Сложил му бях долно ниво и сега пълзим към него, но то е близко и стигнем ли го сме нагоре..
        Last edited by Jay Gould; 26.02.2015, 10:54.
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Как ще се отрази утре тази забрана ?

Коментар

• ДО ТУК ДОБРЕ

Коментар

• На заседанието си на 25.02.2015 г. КФН реши:
              Издава временна забрана за публикуване на търговото предложение, внесено в КФН от „Енерго-Про Варна” ЕООД за закупуване чрез инвестиционен посредник „Балканска Консултантска Компания-ИП” ЕАД на акции на „Енерго-Про Продажби” АД, гр. Варна, от останалите акционери на дружеството.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                Зума има тежката дума... https://www.youtube.com/watch?v=-JmqaG7QZvI#t=16

Здравей Jay Gould,

Беше се изгубил за известно време и искрено се радвам, че отново намери смисъл да пишеш във форума на инвестор.бг

Преди време с интерес четях прогнозите ти за цените. В тази връзка би ли споделил какво мислиш за пазара в момента и как виждаш цените на по-ликвидните акции ( не ракетите) и втори въпрос какво се чува там във Варна за Енерго про-то? дочувам, че може да има смяна на собствеността ?

Предварително ти благодаря за отделеното време и желание !

Коментар

• Първоначално изпратено от spurs Разгледай мнение
                  Според мен КФН трябва тази седмица да каже становището си!..
                  Зума има тежката дума... https://www.youtube.com/watch?v=-JmqaG7QZvI#t=16

Коментар

• Според мен КФН трябва тази седмица да каже становището си!

Хубавото на това търгово, е че ще влезе още кеш на пазара, а той започва да пари на ръцете на този, който го държи ;-))
                    Лошото, е че ни трябват нови инструменти и нови емитенти обаче как да им го обясним на тия от борсата

Коментар

• Тука КФН не трябваше ли да се произнесе в края на миналата седмица?

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                        Има, 20 работни дни. Ако на 28 са внесени търговите, то срока е до 25-и, но като се има в предвид че КФН обикновено заседава четвъртък-петък може и тази седмица да излязат с решение.
                        Значи скоро, но то е ясно, че ще ги върнат, После става интересно.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                          Забравил съм вече, но май нямаха срок.
                          Има, 20 работни дни. Ако на 28 са внесени търговите, то срока е до 25-и, но като се има в предвид че КФН обикновено заседава четвъртък-петък може и тази седмица да излязат с решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                            Не трябва ли тази седмица КФН да се изкаже по търговите
                            Забравил съм вече, но май нямаха срок.

Коментар

• А дано.

Коментар

• Не трябва ли тази седмица КФН да се изкаже по търговите

Коментар

Working...
                                X