IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енерго-Про Мрежи АД (2EG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да видим дали ще го купят турците и дали ще има търгово..

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
      Монти прав си следя отблизо позицията, 2К бяха на един и същи Продавач, можеше да мине на по висока цена
      А няколко дни преди това някой избичи на сутрешния акцион 200 бройки от 150 лв на 138.....без да му мигне очите.... при положение ,че имаше поръчки на 146-150 лв.....и търговията вървеше на 150 лв на купува и 159 продава....

Джеи за продажба пише....
      много въпроси.....
      Не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        А за фиктивна сделка или за процент от портфеил можеше и на 158 лв да мине...
        тогава до тази цена нямаше никой.....освен 15 бройки вдиапазона 153- 158....
        Още тогава реагирах защо ПФ или който е там купува толкова еФтино....
        Монти прав си следя отблизо позицията, 2К бяха на един и същи Продавач, можеше да мине на по висока цена

Коментар

• А за фиктивна сделка или за процент от портфеил можеше и на 158 лв да мине...
          тогава до тази цена нямаше никой.....освен 15 бройки вдиапазона 153- 158....
          Още тогава реагирах защо ПФ или който е там купува толкова еФтино....

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
            Не му помагай в мисленето, той няма нужда, а и не си струва!
            прави се коментар на статия на Мариян , твоето мнение за статията си запази за себе си...
            мисли за Енемона......там си мислил много....
            както и за ХИКА....почваш да ставаш трол......
            Гледам ти писанията във ФИБ....

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
              Не мисли, че мажоритарят си е оценил акциите по 140 лева, а мисли защо му е точно сега да продаде точно толкова акции, колкото да падне под 90%.
              Не му помагай в мисленето, той няма нужда, а и не си струва!

Коментар

Мажоритарят на Енерго-Про Мрежи АД е продал част от акциите си...
                2000 на 140 лв....
                Статията е на Мариан.....
                http://www.investor.bg/novini-i-anal...ite-si-184901/

мажоритара си е оценил акциите на 140 лв.
                не мога да повярвам......
                Хехе хубаво е писал Мариян, ама ми се струва че го няма най-логичния вариант! Според вас на мажо са му трябвали 260хил и решил да сипродаде акции ли? За мен доста по вероятно изглежда ... лятото продадоха няколко % на Sloane с което техния дял стана над 5%, а на мажо малко над 90%. Сега продават едни мижави бройки и слизат под 90%, нали така. И сега ако купят няколко акции ще минат пак 90% и ще имат право да отправят търгово, Sloane ако го приемат - това е над 50% от фф, значи отписване и скуиз аут. Не знам но на мен това ми изглежда някак по-вероятно, остава въпроса каква цена би пуснала КФН ако съм прав, ама EV/EBITDA 2.55 си е в пъти под средния за пазара.
                Не е препоръка за нищо де, само разсъждавам на базата на статията на Мариян.

Коментар

2000 на 140 лв....

Не мисли, че мажоритарят си е оценил акциите по 140 лева, а мисли защо му е точно сега да продаде точно толкова акции, колкото да падне под 90%.

Коментар

2000 на 140 лв....

Монти, аз искам да коментирам фактите:
                    -Сделката от 2К акции беше с двама Купувачи, съответно 1900 и 100 ОА. Тези 100 ОА на мен ми мязат, като комисион, едни брокерски 5%
                    -Доста често сделките на пода на бфб не изчерпват на 100% отношенията между страните

Коментар

• Мажоритарят на Енерго-Про Мрежи АД е продал част от акциите си...
                      2000 на 140 лв....

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                        Къде и в какво са вложенията, че да отидем да ги видим най-после, че от хора в самата компания се чуват други неща? Ако се влага PR кампании, ясно, но останалото нещо липсва.. А ако го има къде точно се намира?
                        Искам да попитам няколко неща - като стане авария някъде и отидат и сменят подменят съоръжение или кабели, когато има кражба на трансформаторно масло и изгори целия трансформатор и трябва нов, когато подменят стари елетромери с нови това хората от компанията с които си говорил считат ли го за инвестиране. Вярно че повечето хора си представят строителство на нови съоръжения или трасета като говорят за инвестиции, но всичко което изброих са инвестиции и за тях трябват пари. А големият проблем е сегашната система на рязане на парите на разпределителните дружества, при което пари за инвестиции просто няма и това е проблем за всички

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
                          ...вложените през последните две години средства за рехабилитация и развитие на електроразпределителната мрежа в Североизточна България ще достигнат 48,6 милиона лева.
                          Къде и в какво са вложенията, че да отидем да ги видим най-после, че от хора в самата компания се чуват други неща? Ако се влага PR кампании, ясно, но останалото нещо липсва.. А ако го има къде точно се намира?
                          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Въпреки непризнаването на инвестиции от Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) през двугодишният регулаторен период 2013 - 2015 г. и въпреки четирите намаления на приходите на компанията в резултат на ценовите решения на Регулатора, вложените през последните две години средства за рехабилитация и развитие на електроразпределителната мрежа в Североизточна България ще достигнат 48,6 милиона лева.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                              "нито лев" не знам как ти дойде, щото за 2013 имат инвестиции за 23 милиона, 2012 за 55 милиона, а тази година ще бъдат 7-8 милиона. Аз пък се радвам, че влагат все по-малко. Като не им се признават в цената, няма да влагат. Нека да остане без ток малко народа, та да му дойде някакво просветление.
                              Инвестиции.... В какво??? И аз ще инвестирам довечера. В бар...
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                                Синдикатите реват, защото започнаха съкращения в административния апарат на компанията. Защо не реваха докато се съкращаваше технически персонал, от когото наистина зависи мрежата? Защо не реват против зелената енергия, заради която се спират други много по-евтини мощности? Къде бяха шибаните синдикати, докато компанията 2 години не вложи и лев в мрежата?
                                "нито лев" не знам как ти дойде, щото за 2013 имат инвестиции за 23 милиона, 2012 за 55 милиона, а тази година ще бъдат 7-8 милиона. Аз пък се радвам, че влагат все по-малко. Като не им се признават в цената, няма да влагат. Нека да остане без ток малко народа, та да му дойде някакво просветление.

Коментар

Working...
                                X