IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енерго-Про Мрежи АД (2EG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
    Къде го виждаш това, аз не виждам сделки?
    Такъв процент имат мисля само тези свързаните слоун. ДСК доколкото смятам са с 3,14%
    В инфостока... не знам колко е вярно, защото пък тук в инвестора няма такава информация, което видях после
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
      Тука в мрежите сте били големи балами бре?! Кой от вас продаде на мажоритаря 3.91% днес? Че и с голяма печалба бре Цял 1 лев е взел отгоре... Гордън Геко ряпа да яде?!
      Къде го виждаш това, аз не виждам сделки?
      Такъв процент имат мисля само тези свързаните слоун. ДСК доколкото смятам са с 3,14%

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        ... административно определяне на цените не знаеш дали въобще ще са на печалба!
        Има огромен шанс към края на годината цените да се либерализират...
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Тука в мрежите сте били големи балами бре?! Кой от вас продаде на мажоритаря 3.91% днес? Че и с голяма печалба бре Цял 1 лев е взел отгоре... Гордън Геко ряпа да яде?!

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
            Електроразпределителните и електроснабдителни дружества са за мен много силно неоценени и нормално мажоритаря да иска да си ги купи на тия нива. Това си е грешка в оценките на пазара за мен, като трябва да признаем че простотиите на политиците само допринасят допълнително за недооценяването им.
            Разбира се позициите са в пряка зависимост от "политическата класа"!
            Ако по политически причини им вземат лиценза всичко ще отиде по дяволите!
            Добре че и този път ще минат с мъмрене, но ако вдигнат глобите на няколко стотин хиляди лв. с 2-3 глоби на година ще им изядат голяма част от печалбата...да не говорим, че с това административно определяне на цените не знаеш дали въобще ще са на печалба!

Коментар

• Електроразпределителните и електроснабдителни дружества са за мен много силно неоценени и нормално мажоритаря да иска да си ги купи на тия нива. Това си е грешка в оценките на пазара за мен, като трябва да признаем че простотиите на политиците само допринасят допълнително за недооценяването им.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                Вероятно много по-малко хора имат тук просто
                Ами пусни 1 образец и ще пратим.
                Иначе тука проблема е по голям според мен - мажоритаря в началото на май продаде около 5 % на едно дружество Слоун.......... (което по някакъв начин е свързано с него - мажо ) и на следващото ОСА въпросното дружество е гласувало в полза на мажо за цесията .
                Твърде вероятно въпросното дружество да се съгласи на тази цена да си даде акциите,(въпреки ,че ги купи на извънборсов пазар на цена по висока от 170 лв ) и по този начин мажо ще премине 95%

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                  тук що не се дискутира сезиране на комисията с писма за смехотворната цена от 154 лева?
                  Вероятно много по-малко хора имат тук просто

Коментар

• тук що не се дискутира сезиране на комисията с писма за смехотворната цена от 154 лева?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                      Що инсайд, купил ги пакети на 1.54, дава толкоз.
                      а до там колко обра.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Погледнах че Мрежите са към 150 и нещо и Продажбите са към 20,70
                        това е инсайдъра..... купувач....
                        Отчитам ти го......но къде е КФН....
                        Що инсайд, купил ги пакети на 1.54, дава толкоз.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                          Търговото ще мине през посредника който направи прехвърлянията на 26ти. Освен това цената е равна на тази при която мина прехвърлянето. Дали и при продажбите ще е пак така? Друг е въпроса какво ще каже комисията.
                          Погледнах че Мрежите са към 150 и нещо и Продажбите са към 20,70
                          това е инсайдъра..... купувач....
                          Отчитам ти го......но къде е КФН....

Коментар

• Абе, доста спорен е въпросът със скуиз аута, ама много трудно ще се преборите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Ами, не приемайте
                              Може след отписването да станат свястна компания.
                              Справка Соди
                              Предвид разпределението на свободните акции при Енерго Про Мрежи (за разлика от Енерго Про Продажби) не мисля че ще имат проблем да направят скуиз аут, въпросът е на каква цена ще пуснат търговото от комисията. Ама има много време, сега 20 работни дни после очаквам временна забрана, после още 20 дни и коригирано търгово, вече след това ще видим.
                              Last edited by BSEtrader; 30.01.2015, 11:34.

Коментар

• Е про Варна - скръндзи!

Коментар

Working...
                                X