Първоначално изпратено от Poncho
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енерго-Про Мрежи АД (2EG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнениеСега главния въпрос тук е на каква цена биха били евентуални търгови...
Дали си струва да се чакат или да се дадем скоро
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеИли, просто по-скоро, всеки, който е участвал в анкетата, е дал реална заявка една идея над това, което е гласувал?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеИндивидуалните инвеститори са песимистично / мечи / настроени, а не оптимистично. Имаше по-ниско очаквание за цената от реалната цена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениетова са средните а на лимитираните....
мрежи 137.88
продажби 13.40"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениемрежи 139,35 остатък 3,74 %
продажби 13,89 остатък 7,87 %
високи цени, но успешни продажби
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеПичове аз участвам, не знам колко сме анкетираните, ама мнението ми е като по-голямата част... Обикновено, като всички мислят по един и същи начин никой не мисли
Нагласата ми е да участвам , но ако няма едри риби ще стане касапница на дребните на тези цени който са в анкетата...
Но въпреки това Блатодаря за анкетата сред дребните на Голямата Мечка ...
Може би цени около минималните ще са гаранция и да не загубим ,но и да не печелим...
Не е препоръка....
Коментар
-
В 10 часа ще затворя анкетата за търга на Енерго Про и ще публикувам резултата след края на търга. Предварителните резултати от анкетата са видими за всички, които са попълвали анкетата при повторно натискане на линка на анкетата. Видими са само докато анкетата е активна. На всички които ще участват в търга пожелавам успех!Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
Коментар