IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енерго-Про Мрежи АД (2EG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
    мрежи 139,35 остатък 3,74 %
    продажби 13,89 остатък 7,87 %

високи цени, но успешни продажби
    Останали са акции, интереса на по високи цени не голям. ТОТО, тукк има тука нема.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнение
      Сега главния въпрос тук е на каква цена биха били евентуални търгови...
      Дали си струва да се чакат или да се дадем скоро
      На най-високата цена заплатена от мажоритаря. Което почти сигурно ще се случи на вторична търговия.

Коментар

• Сега главния въпрос тук е на каква цена биха били евентуални търгови...
        Дали си струва да се чакат или да се дадем скоро
        Добрият, стар Батя

Коментар

• Да, явно мажо скочи и определи изхода от търга.
          Супер стана. Малко живец за БФБ и огладнелите спекуланти. Ето Мрежите вече ги търгуваме с +11%. Доходноста от депозит за две години, я правим за 20 минути
          Съдбата обича смелите!
          Добрият, стар Батя

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
            Или, просто по-скоро, всеки, който е участвал в анкетата, е дал реална заявка една идея над това, което е гласувал?!
            По-скоро мажоритаря се е оказал по-голям опитмист от спекулантите. което си е добър знак отвсякъде.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
              Индивидуалните инвеститори са песимистично / мечи / настроени, а не оптимистично. Имаше по-ниско очаквание за цената от реалната цена.
              Или, просто по-скоро, всеки, който е участвал в анкетата, е дал реална заявка една идея над това, което е гласувал?!

Коментар

• Индивидуалните инвеститори са песимистично / мечи / настроени, а не оптимистично. Имаше по-ниско очаквание за цената от реалната цена.
                Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  това са средните а на лимитираните....
                  Най-ниските изпълнени лимити са:

мрежи 137.88
                  продажби 13.40
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                    мрежи 139,35 остатък 3,74 %

това са средните а на лимитираните....

Коментар

• мрежи 139,35 остатък 3,74 %

*имам разминаване с Инвестор за остатъка - по-късно ще проверя сметките.
                      *изглежда Инвестор са проверили своите преди мен
                      Last edited by Poncho; 03.10.2012, 14:55.

Коментар

• Резултатите от предварителната анкета са тук.

Коментар

• Как е настроението мечкомори. След има няма час някои ще се радват, други ще плачат. Един вид - късмет на играчорите!
                          Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                            Пичове аз участвам, не знам колко сме анкетираните, ама мнението ми е като по-голямата част... Обикновено, като всички мислят по един и същи начин никой не мисли
                            Когато има толкова кандидати за бързо забогатяване нещо според мен не е както трябва ,спомням си Трасе а и самото положение на БФБ когато няма къде да печелим един колега казваше търсим къде да губим...
                            Нагласата ми е да участвам , но ако няма едри риби ще стане касапница на дребните на тези цени който са в анкетата...
                            Но въпреки това Блатодаря за анкетата сред дребните на Голямата Мечка ...
                            Може би цени около минималните ще са гаранция и да не загубим ,но и да не печелим...
                            Не е препоръка....

Коментар

• В 10 часа ще затворя анкетата за търга на Енерго Про и ще публикувам резултата след края на търга. Предварителните резултати от анкетата са видими за всички, които са попълвали анкетата при повторно натискане на линка на анкетата. Видими са само докато анкетата е активна. На всички които ще участват в търга пожелавам успех!

Коментар

• Пичове аз участвам, не знам колко сме анкетираните, ама мнението ми е като по-голямата част... Обикновено, като всички мислят по един и същи начин никой не мисли

Коментар

Working...
                                X