Първоначално изпратено от vale1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енерго-Про Мрежи АД (2EG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение???
Чл. 153. Ако в срок 20 работни дни от получаването на исканите документи комисията не издаде окончателна забрана за публикуване на предложението, предложителят може да го публикува.Last edited by dex; 29.04.2015, 11:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеИзлиза, че ти вече си свършил работата!.
Извинявай, но изглежда съм пропуснал по-раншната приказка и ми се губи - всъщност получи ли някакъв писмен отговор от комисията, или имаше "игнор"?
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеТова с нетната стойност на активите задължително се ползва и аз съм го включил в аргументите си, Включил съм и сравнение с други компании от сектора в чужбина. Включил съм бързата амортизация като критерий за актуалността на стойността на активите. Не помня дали писах и за търговите на ЕВН от преди години, където доста по-голяма част от счетоводната стойност са дали - това някъде го видях из медиите като аргумент.
Извинявай, но изглежда съм пропуснал по-раншната приказка и ми се губи - всъщност получи ли някакъв писмен отговор от комисията, или имаше "игнор"?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеДа, интересно!
Никога не съм имал ЕП Продажби и съответно не съм видял поста ти.
Сега, ако има колеги, които имат опит в комуникация с комисията, смислено е да изкажат някакво мнение по въпроса за подходящите политически (по-скоро дипломатически) ходове от страна на дребните при тази ситуация.
т.е.:
1.) дали след съответно изчисляване на нетната стойност на активите (нса) и съответно констатиране, че те са надхвърлящи с повече от 1,5 пъти предложената от заявителя "справедлива" цена, да се настоява за разпореждане, с което да се констатира и ликвидационна стойност, или
2.) само да се настоява за прилагане на алтернативни методи за определяне на справедлива, или
3.) да се търсят слабости при мотивите на мажо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tigerwoods Разгледай мнениеВиж в поста ми за Енерго-про продажби, не съм смятал тук, но може да има аналогия
Никога не съм имал ЕП Продажби и съответно не съм видял поста ти.
Сега, ако има колеги, които имат опит в комуникация с комисията, смислено е да изкажат някакво мнение по въпроса за подходящите политически (по-скоро дипломатически) ходове от страна на дребните при тази ситуация.
т.е.:
1.) дали след съответно изчисляване на нетната стойност на активите (нса) и съответно констатиране, че те са надхвърлящи с повече от 1,5 пъти предложената от заявителя "справедлива" цена, да се настоява за разпореждане, с което да се констатира и ликвидационна стойност, или
2.) само да се настоява за прилагане на алтернативни методи за определяне на справедлива, или
3.) да се търсят слабости при мотивите на мажо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеСубективно считам, че Наличието на реакция е по-удачно от липсата на такава.
Механично препращане на аналогично писмо вероятно няма да произведе впечатление.
Правене на опити за контраизчисляване на "справедлива" цена вероятно би стояло някак си назидателно и дразнещо. Пък и се предполага, че в комисията все пак има хора, които поне по теория са доста добре подготвени.
Вероятно е смислено да се намери поне един нов силен аргумент, но кой да е
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеВероятно е смислено да се намери поне един нов силен аргумент, но кой да е
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеПо този повод се чудя има ли смисъл да си препращам писмото до комисията за първата цена или да го пращам пак и за втората. Да не си помислят, че някоя стотинка отгоре ме е задоволила и не съм недоволен от втората цена.
Механично препращане на аналогично писмо вероятно няма да произведе впечатление.
Правене на опити за контраизчисляване на "справедлива" цена вероятно би стояло някак си назидателно и дразнещо. Пък и се предполага, че в комисията все пак има хора, които поне по теория са доста добре подготвени.
Вероятно е смислено да се намери поне един нов силен аргумент, но кой да е
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеБлагодаря, полезна идея, макар че тези са по-скоро от друга дивизия.
Считам за изключително смислено това, което направи Вале1, като написа силен и информиран коментар след известно смълчаване на форума. В нашата страна съм забелязал, че спирането на тревожния бой по камбаната (умълчаването) обикновено е сигнал и едва ли не подкана към "заинтересованите" - да извършат някаква магария.
Нека всички да знаят - следим и се интересуваме!
Коментар
Коментар