IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ - Защо не ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не можах да намеря тема, в която се коментирали някои книжки относно БФБ. Можете ли да ми кажете едно-две имена на книги,които са ви направили впечатление. Обичам да чета книги, които можеш да прибавиш по-голяма част от нея в практиката си.

Нуждая се отновно от само един-два качествен коментар

Благодаря Ви за помощта!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Най-големия минус приятелче е ниската ликвидност.
      Ако играеш с малка сума - 10-20 000 лв. разпределени в портфейл в по-ликвидните акции, си ОК, но за по-големи суми... си е мъка.
      Друг минус, който се надяваме скоро да се коригира - че като институция, БФБ е все още държавна структура. С произтичащата бюрокрация, малоумни решения, мудност и пр. Затова всички с нетърпение чакаме приватизацията.
      Трети минус е слабата работа на регулатора на пазара - КФН. Често проспиват (или от некадърност или от корумпираност) разни кофти номера на мажоритарите. Също и важи правилото - за кокошка няма прошка, за милиони няма закони

И въпреки всичко това, за умни и находчиви хора, понатрупали и малко опит и знания за спецификата и тънкостите на пазара, БФБ е най-подходящото място за правене на пари от търговия с ЦК.
      Аз съм от 11 г. на пазара и в началото също имах нужда от съвети и мнения от старите кучета.
      Успех ти желая!
      Благодаря ти, приятел.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Като се приватизира та ще цъфнете и вържете.... Единственото което ще се промени е да ви вдигнат всички такси и комисионни!
        Здрасти Фори как си?
        Какво работиш между другото, ако не е тайна - или живеееш само от лихвите?
        Не си коментирал отдавна Булленд-а дето стана 90стинки и с доста сочни дивиденти

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Затова всички с нетърпение чакаме приватизацията.
          Като се приватизира та ще цъфнете и вържете.... Единственото което ще се промени е да ви вдигнат всички такси и комисионни!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Най-големия минус приятелче е ниската ликвидност.
            Ако играеш с малка сума - 10-20 000 лв. разпределени в портфейл в по-ликвидните акции, си ОК, но за по-големи суми... си е мъка.
            Друг минус, който се надяваме скоро да се коригира - че като институция, БФБ е все още държавна структура. С произтичащата бюрокрация, малоумни решения, мудност и пр. Затова всички с нетърпение чакаме приватизацията.
            Трети минус е слабата работа на регулатора на пазара - КФН. Често проспиват (или от некадърност или от корумпираност) разни кофти номера на мажоритарите. Също и важи правилото - за кокошка няма прошка, за милиони няма закони

И въпреки всичко това, за умни и находчиви хора, понатрупали и малко опит и знания за спецификата и тънкостите на пазара, БФБ е най-подходящото място за правене на пари от търговия с ЦК.
            Аз съм от 11 г. на пазара и в началото също имах нужда от съвети и мнения от старите кучета.
            Успех ти желая!

Коментар

• Тука отчетите не важат

Коментар

• ами всички минуси ги има описани в книгите
                ако не ги има във форума (справка теориите на каро за чистата акция)
                на бфб най-много да откриеш топлата вода
                “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• БФБ - Защо не ?

Добър вечер.
                  Знам, че да разбереш нещо ясно и точно трябва да попиташ човек,който е минал през това.
                  Бихте ли ми споделили скритите минуси, които не ги пише в книгите относно Българската Фондова Борса?/онези "приятни неща", които осъзнаваш след като си започнал/

Достатъчно е едно изречение - ясно и точно. Ако прочета 2-3 кратки,но точни отговори са ми достатъчни да си продължа с моя анализ.

Сигурен съм,че въпросът ми не е труден и много от Вас ще споделят това, което са видяли в годините опити.

Благодаря за отделеното време!
                  Last edited by stoqnpanayotov; 01.08.2012, 07:41.
                Working...
                X