Държавата взе 93млн. лв. за дела си в ЕВН
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЕВН България Електроразпределение АД (EV6)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеАми тогава ако Мажо е мераклията, що го качваха на борсата, ами не си купи директно, та после отписване и т.н. - нещо няма смисъл
Моето мнение е, че след като ГЕРБ съсипаха държавата сега ще ги пуснат тези акции на публична приватизация за да се фукат как са взели повече пари от първоначалната цена за да си попълнят част от огромната дупка в бюджета в следствие на неразплащането на Борисов.
Всичко е театър.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеДореди се да купиш и една акция ако можеш.
Аз казвам, че някой ще ги лапне всичките и с това ще се приключи въпроса тук.
Не съм виждал баланса но от данните които са предсавени цената реалната е далеч повече от 1400 лева и за това няма как да няма интерес.There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеА търгово после?
Аз казвам, че някой ще ги лапне всичките и с това ще се приключи въпроса тук.
Не съм виждал баланса но от данните които са предсавени цената реалната е далеч повече от 1400 лева и за това няма как да няма интерес.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеИзобщо не си мислете, че това ще се търгува на борсата.
Всичко най-вероятно ще се купи от австрийската компания собственик и толкоз като събитие.There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
ДА
Със сигурност има наш човек готов утре да лапне всичко
на цени до +10-20% от началните, което за него ще е успех
Въпросителната е, дали няма да има включване от други които биха влезли чисто спекулативно на цени +25-50% от минималните - шанс за което виждам не повече от 20%, но ако стане така, би било много силен знак
според мен, не е препоръкаThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеЩо не коментирате това хубаво дружество?
Изненадаха ли ви?
Тук вариантите са два - наш човек купува в бързината на цена близка до начално предложената и се продава по скъпо (пак през борсата, няма данък върху борсовата печалба) или още следващата седмица се получава добра цена над първоначално обявените
- и в двата варианта сигналът към БФБ е доста положителен
Стискате ли още кешовицата?
стискайте, стискайте до посиняване на кокалчетата както се казва
Коментар
Коментар