Песимистът, това е добре информиран оптимист ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Позитивна тема
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеТрябва малко повече Оптимизъм )
Като че ли, песимизмът взе да става доктрина, а това си е направо опасно.
Песимистите са примирени хора.
Браво за темата )There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Брао на автора за темата Нека и малко позитивно насред форумната глутница При мен позитивното е, че все още съм здрав и не ползвам трибестан, жената все още е млада и става, тъщата е все така далеч, вкъщи имам червено винце и домашна скоросмъртница да ми сгряват душата и малко мезенце да смеля машината ..., какво друго му трябва на човек
Коментар
-
Първоначално изпратено от Usercho Разгледай мнение100 години от посещението на Южния полюс от Руал Амундсен. Пристигнал е 35 дни преди съперника си Робърт Скот.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 33 degree Разгледай мнениеЗдравейте,
започвам тази тема с идеята за положителното.
Ние всички страдаме от някаква дигитална шизофрения- във форума всички сме водени от Свръх Егото си, раздразнителни, нападателни, нетолерантни.
За щастие, покрай многото златни монети които продадох, последната година видях много от "никовете" на живо. Всички без изключение сте високообразовани, интелигентни и приятни за общуване хора.
Пускам тази тема, нека в нея пишем позитивно!
Горд съм че се запознахме!!!
Аз съм нискообразован простак , явно затова сме се пропуснали . Нищо, ако ми трябват монетки, вече ще знам към кого да се обърнаМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Имало едно време, един баща. Той бил много близък със сина си. Двамата си говорели за всичко, бащата му давал мъдри съвети и го учел как да се справя с трудностите в живота.
Един ден обаче бащата се разболял тежко. Усещайки, че краят му е близо, повикал сина си и му казал:
- Сине, аз си отивам от този свят и вече няма да можем да си говорим и да се съветваш с мен, както досега. Но в онзи голям дървен сандък съм оставил две кутии за теб – едната синя, а другата червена. Ако се случи така, че в живота ти нещата тръгнат много на зле, отвори синята кутия. А когато положението се оправи и всичко стане много добре - отвори червената кутия...
Скоро след това бащата починал, погребали го.
Не се минало много време и работите на сина наистина тръгнали много зле. Тогава той си спомнил за думите на баща си и отишъл до сандъка, взел синята кутия и я отворил. А там имало... навито парче пергамент, на което пишело:
"Сине, и това ще мине..."
И действително, не след дълго работите постепено потръгнали. Всичко се оправило и синът бил истински щастлив. Един ден той отново си спомнил за баща си и за последните му думи. Отишъл пак до големия дървен сандък и взел от там червената кутия. С любопитство надигнал капака и видял, че вътре в нея има подобно парче навит на руло пергамент. Разгърнал го и прочел написаното:
"Сине, и това ще мине..."
Коментар
-
[QUOTE=33 degree;1059146649]Здравейте,
За щастие, покрай многото златни монети които продадох, последната година видях много от "никовете" на живо. Всички без изключение сте високообразовани, интелигентни и приятни за общуване хора.
[QUOTE]
Е, аз съм явно от изключенията, щото не сме се запознали, ама нямам против да си пишем позитивно. Белким изкараме и по некой леФ.
Коментар
-
Позитивна тема
Здравейте,
започвам тази тема с идеята за положителното.
Ние всички страдаме от някаква дигитална шизофрения- във форума всички сме водени от Свръх Егото си, раздразнителни, нападателни, нетолерантни.
Пускам тази тема, нека в нея пишем позитивно!
Горд съм че се запознахме!!!Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар