Продавам акции на Солвей Соди.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Котировки и коментари за непублични акции
Collapse
X
-
Продавам акции от- Инкомс Телеком АД, Русалка Ад, Горубсо Мадан,Хотел Рила- София, Оптико Електрон-ЕКТРОН- Панагюрище, Винал- Ловеч, ЗАЕ- Завод за Асинхрони Електро Двигатели- Пловдив,Хотел Тримонциум- Пловдив, Хотел Мадара- Шумен, Мадара АД- Шумен, ИЦМ Пазарджик АД,Черноморско злато АД, Агрополихим АД, Сомат АД,Екопротеин АД- Русе,Бета АД,Сомат АД,Новоселска гъмзаАД,Слатина АД,ТропикАД, Дом БойарАД , Вини АД- Сливен,ФМА АД- Лясковец,Оранжерии Стрелча,,Новалис АД,Слатина АД
Коментар
-
Продавам акции от- Инкомс Телеком АД, Русалка Ад, Горубсо Мадан,Хотел Рила- София, Оптико Електрон-ЕКТРОН- Панагюрище, Винал- Ловеч, ЗАЕ- Завод за Асинхрони Електро Двигатели- Пловдив,Хотел Тримонциум- Пловдив, Хотел Мадара- Шумен, Мадара АД- Шумен, ИЦМ Пазарджик АД,Черноморско злато АД, Агрополихим АД, Сомат АД,Екопротеин АД- Русе,Бета АД,Сомат АД,Новоселска гъмзаАД,Слатина АД,ТропикАД, Дом БойарАД , Вини АД- Сливен,ФМА АД- Лясковец,Оранжерии Стрелча,,Новалис АД,Слатина АД
Коментар
-
Аз за 2 от дружествата мога да кажа:
Дюни - Созопол - няма промяна в акцийките. Дружеството работи. И трохи на акционерите не пускат.
Бургаско пиво - Бургас - Замениха ги с акции на Каменица (аз за 5 бр. Бургаски получих 33 Пловдивски).
Проявявам интерес към Содите и Каменицата. Пратете ми на лично за какви бройки става дума.
Първоначално изпратено от Имперторът Разгледай мнениеХора - туканка един колега ме помоли за съдействие - има си човекът разни акции от приматизацията и се опитва да хване дирите на някои от тях. Ного ще съм благодарен един вид, ако някой може да даде мнение или инфо какво се е случило с:
Ямболен - Ямбол
Кабиле - Ямбол
Колхида - Елхово
Дюни - Созопол
Хемус - Бургас
Винекс - Славянци
Бургаско пиво - Бургас
Асеновград БТ
Светлина - Сливен
Сила - Ямбол
Балкантурист Елит
Отделно човекът има известно количество Содички - и се колебае дали да не ги продаде - ако някой му предложи прилична цена - така че - ако някой търси Содички (или нещо от горния списък) - да пише туканка - или на лични
Коментар
-
Коментар
-
Холдинг „Мултигруп” АД (Идентификационен код в бонова книжка - МТГФ1). Фирма със седалище в Лихтенщайн направи успешно търгово предложение (така наречено squeeze out, при което всички акциите на акционерите се изкупуват на предложената цена, независимо дали са направили волеизявление или не) към миноритераните акционери на „Балкантурист елит” АД (последното имен на бивш приватизационен холдинг „Мултигруп” АД). В следствие на това всяка бонова книжка (25 акции) носи на акционерите им по 49,13 лева. Правата за получаването на тези пари е до 2015 г., защото след тази дата минава пет годишния давностен срок (съгласно чл. 110 от Закона за задълженията и договорите) за получаване на финансова престация (в случая цена на акциите). За повече информация: пряк телефон 805 55 91 Асен Асенов (сутрин от 10-12 часа - вторник и четвъртък) или през централа 805 56 00, 805 55 90, 805 55 91.
Вземането на тези пари става с лична карта (паспорт) на посочения адрес или на електронна поща: assenov@bt-ds.com се изпраща следната информация: три имена, ЕГН, Банкова сметка (BIC код, IBAN код и името на банката), телефон за обратна връзка.
Коментар
Коментар