Продавам акции от- Инкомс Телеком АД, Русалка Ад, Горубсо Мадан,Хотел Рила- София, Оптико Електрон-ЕКТРОН- Панагюрище, Винал- Ловеч, ЗАЕ- Завод за Асинхрони Електро Двигатели- Пловдив,Хотел Тримонциум- Пловдив, Хотел Мадара- Шумен, Мадара АД- Шумен, ИЦМ Пазарджик АД,Черноморско злато АД, Агрополихим АД, Сомат АД,Екопротеин АД- Русе,Бета АД,Сомат АД,Новоселска гъмзаАД,Слатина АД,ТропикАД, Дом БойарАД , Вини АД- Сливен,ФМА АД- Лясковец,Оранжерии Стрелча,,Новалис АД,Слатина АД
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Котировки и коментари за непублични акции
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПродавам акции от- Инкомс Телеком АД, Русалка Ад, Горубсо Мадан,Хотел Рила- София, Оптико Електрон-ЕКТРОН- Панагюрище, Винал- Ловеч, ЗАЕ- Завод за Асинхрони Електро Двигатели- Пловдив,Хотел Тримонциум- Пловдив, Хотел Мадара- Шумен, Мадара АД- Шумен, ИЦМ Пазарджик АД,Черноморско злато АД, Агрополихим АД, Сомат АД,Екопротеин АД- Русе,Бета АД,Сомат АД,Новоселска гъмзаАД,Слатина АД,ТропикАД, Дом БойарАД , Вини АД- Сливен,ФМА АД- Лясковец,Оранжерии Стрелча,,Новалис АД,Слатина АДНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yanchev Разгледай мнениеКолеги,
според вас, кое е по-преспективно да закупиш:
200 Соди по 100 лв. + 200 Загорка * 100 лв.
или
за 40 К лв. стара къща в София, която можеш да даваш под наем за 100 - 150 лв/м?
Не е ли малко оптимистично?
Коментар
-
Продавам акции от- Инкомс Телеком АД, Русалка Ад, Горубсо Мадан,Хотел Рила- София, Оптико Електрон-ЕКТРОН- Панагюрище, Винал- Ловеч, ЗАЕ- Завод за Асинхрони Електро Двигатели- Пловдив,Хотел Тримонциум- Пловдив, Хотел Мадара- Шумен, Мадара АД- Шумен, ИЦМ Пазарджик АД,Черноморско злато АД, Агрополихим АД, Сомат АД,Екопротеин АД- Русе,Бета АД,Сомат АД,Новоселска гъмзаАД,Слатина АД,ТропикАД, Дом БойарАД , Вини АД- Сливен,ФМА АД- Лясковец,Оранжерии Стрелча,,Новалис АД,Слатина АД
Коментар
-
Интересувам се от акции на Загорка АД.
Ако продавате, моля пишете на hirtos@gmail.com
И понеже скоро идва Общо събрание - правя уговорката, че ако
компанията гласува дивидент за 2015 г., плащам и дивидента, когато го получа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
П.С. Това е единствената акция на бг пазара, която имам още от масовата приватизация, за съжаление с много малко бройки. Успех на всички собственици тук - компания без аналог на родния пазар и приемр за абсолютно всички измисленяци на родната борса!!!
И аз имам.
Всъщност, жена ми има.
Аз имах мноооого. Купувах до към средна 7-8. Продадох на 6. Не помня за какво ми трябваха пари. Май щях да се женя
После мина търговото, мисля на 13 или нещо подобно
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнениеАбе някой има ли представа колко вървят акциите на Соди горе-долу. Щото имам усещането, че малко съм се прецакал с продажбата на част от тях. 85лв. малко ли е, много ли е?
2002 - 2,7 лв
2003 - 3,15 лв
2004 - 3,5 лв
2006 - 6,25 лв
2007 - 8,5 лв
2008 - 2,2 лв
2009 - 1,9 лв
2010 - 1,75 лв
2011 - 3,17 лв
2012 - 10,48 лв
2013 - 12,26 лв
2014 - 22,00 лв
2015 (предложение) - 27,70 лв
Или иначе казано за последните 14 години са изплатили 105,56 лв само дивиденти на акция Която е с тенденция да расте и ти си я продал за 85 кинта - че то тази акция е по-доходоносна от жилище отдадено под наем на бежанци
П.С. Това е единствената акция на бг пазара, която имам още от масовата приватизация, за съжаление с много малко бройки. Успех на всички собственици тук - компания без аналог на родния пазар и приемр за абсолютно всички измисленяци на родната борса!!!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар