IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Котировки и коментари за непублични акции

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Предлагам за продажба пакети акции от следните дружества:

1. БОРОИНВЕСТ АД, ЕИК 000750062– 8000 бр. - 3,97 % от капитала - 1,50 лв/акция или много близка оферта!
    2. НИВА АД, ЕИК 126060849 – 2100 бр. - 4,2 % от капитала - 0,70 лв/акция или много близка оферта!
    3. КОЛОРА АД, ЕИК 121046906 – 2948 бр. – 1,6 % от капитала - 3,90 лв/акция или много близка оферта!
    4. ХРАНСЕРВИЗИНЖЕНЕРИНГ АД, ЕИК 121650746 – 10000 бр. – 2 % от капитала - 1,10 лв/акция или много близка оферта!
    5. СОРТОВИ СЕМЕНА ЛОМ АД, ЕИК 821161598 – 1250 бр. х 3,00 лв. номинал – 1,04 % от капитала - 1,50 лв/акция или много близка оферта!
    6. ИЦМ ПАЗАРДЖИК АД, ЕИК 115036416 – 174 бр. - 1,10 лв/акция или много близка оферта!
    7. ИНТЕЛИНТЕР АД, ЕИК 000663579 – 1608 бр. х 2,90 лв. номинал – 3,74 % от капитала - 1,90 лв/акция или много близка оферта!
    8. ЛЕЙДИ СОФИЯ АД, ЕИК 121013335 – 750 бр. - 0,90 лв/акция или много близка оферта!
    9. ЛАНАТЕКС АД, ЕИК 107001675 – 69 бр. - 1,50 лв/акция или много близка оферта!
    10. ЛАЗЕРНИ И ОПТИЧНИ ТЕХНОЛОГИИ АД – 546 бр. - 1,90 лв/акция или много близка оферта!
    11. РОДИНА ТУРИСТ АД, ЕИК 000641967 – 34 бр. – цената е по договаряне!
    12. ПАНАЙОТ ВОЛОВ АД, ЕИК 837105284 – 5225 бр. - 3,2 % от капитала - 0,70 лв/акция или много близка оферта!
    13. СУМЕТ АД, ЕИК 115049488 – 7080 бр. - 14,16 % от капитала - 1,20 лв/акция или много близка оферта!
    14. ПС ГРУП АД, ЕИК 102138691 – 9 бр. х 10,00 лв. номинал - 8,00 лв/акция или много близка оферта!
    15. МЕСОКОМБИНАТ-САНДАНСКИ АД, ЕИК 102138691 – 12 бр. х 12,00 лв. номинал - 9,00 лв/акция или много близка оферта!
    16. ВЕЛУР АД, ЕИК 820174315 - 2118 бр. - 0,70 лв/акция или много близка оферта!

При сериозен интерес, ЛС или на thetrader@start.bg

Коментар

• Продавам ви 15 акции на ЗАГОРКАТА ни по 100 лева едната,
      дивидента ви е 9 лева на акция , не можете ли да смятате
      колко ви е печалбата драги акционери и форексчии.
      И това ви е биричката ви със минералната си водичка , а не
      водичката ви от водопровода ви със хлорчето ви.
      Гъзинките ви изстинаха от ужаса ви , че сте си със печалбите си от
      акциите ви. нямате си нито дивидента си , нито акциите си със покритието ви
      нито гъзинката ви е наядена със хляба си и настроението си от храната ви.
      Къде ви е захарта ? защото се прави от АСПАРТАМА ви и си боледувате после
      от диабета ви . А солта ви е със йода ви или отровата ви.
      чао и до скифа ви във кефа ви

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

А бе ти,не беше ли споменал някъде из темите,че нямаш брак?!?!
        Е нямам вече

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

Да, най-яката.
          Да не пропускаме все пак, че са първите, които прееВаха дребните.
          А, да не забравя....
          Два пъти

Не е препоръка. Жената има. Аз моите ги продадох по 6 кинта преди търговото. Трябваха ми да се оженя за нея Звучи като виц, но е самата истина. А бяха доста
          А бе ти,не беше ли споменал някъде из темите,че нямаш брак?!?!

Аз пък моите ги бях купил на 6 и ги продадох на около 10...Бях много доволен!К"во нещо е параметърът - време,а?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

Да, най-яката.
            А, да не забравя....
            Два пъти

Не е препоръка. Жената има. Аз моите ги продадох по 6 кинта преди търговото. Трябваха ми да се оженя за нея Звучи като виц, но е самата истина. А бяха доста
            Знам, каза ми още миналата година И е така, факт, но оттогава са наистина отлична компания, от която останалите има много какво да се учат...
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Идеалка, най-яката компания, която някога се е търгувала на борсата. трябваше да си купя още, а и БАД сума ти време продаваше 300 бройки на 100 кинта, ама на, сгреших, че не купих. да са живи и здрави, все така да им върви бизнеса
              Да, най-яката.
              А, да не забравя....
              Два пъти

Коментар

• Продавам акции от- Инкомс Телеком АД, Русалка Ад, Горубсо Мадан,Хотел Рила- София, Оптико Електрон-ЕКТРОН- Панагюрище, Винал- Ловеч, ЗАЕ- Завод за Асинхрони Електро Двигатели- Пловдив,Хотел Тримонциум- Пловдив, Хотел Мадара- Шумен, Мадара АД- Шумен, ИЦМ Пазарджик АД,Черноморско злато АД, Агрополихим АД, Сомат АД,Екопротеин АД- Русе,Бета АД,Сомат АД,Новоселска гъмзаАД,Слатина АД,ТропикАД, Дом БойарАД , Вини АД- Сливен,ФМА АД- Лясковец,Оранжерии Стрелча,,Новалис АД,Слатина АД..

Коментар

• Купувам акции от следните дружества:
                  1.Беласица-Петрич
                  2.Спартак-Бургас
                  3.Мехатроника-Габрово
                  4.Интерхотел-Сандански-България и много други.
                  ivangeorgievgeo@gmail.com

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                    Солвей соди
                    ОСА на 27.6.2017
                    Предложение за дивидент - 25,17 лв преди данък .
                    Идеалка, най-яката компания, която някога се е търгувала на борсата. трябваше да си купя още, а и БАД сума ти време продаваше 300 бройки на 100 кинта, ама на, сгреших, че не купих. да са живи и здрави, все така да им върви бизнеса
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                      Продавам 4 842 акции на Сити Дивелъпмънтс АДСИЦ. Това са 2.22% oт капитала!

Цена 5 ст./ акция (0.05 лв/акция)

Номиналната стойност е 10 лева/акция!

Идеални са за данъчно-счетоводни цели!

atila1976@abv.bg или Лично съобщение в Инвестора.

:-Мога да добавя още 13 850бр. от същите , но моите са по ефтини с 20% - така че - ДОБАВЯЙ и моите - да не ти правя дъмпинг !

Коментар

• Солвей соди
                        ОСА на 27.6.2017
                        Предложение за дивидент - 25,17 лв преди данък .

Коментар

• Продавам акции от- Инкомс Телеком АД, Русалка Ад, Горубсо Мадан,Хотел Рила- София, Оптико Електрон-ЕКТРОН- Панагюрище, Винал- Ловеч, ЗАЕ- Завод за Асинхрони Електро Двигатели- Пловдив,Хотел Тримонциум- Пловдив, Хотел Мадара- Шумен, Мадара АД- Шумен, ИЦМ Пазарджик АД,Черноморско злато АД, Агрополихим АД, Сомат АД,Екопротеин АД- Русе,Бета АД,Сомат АД,Новоселска гъмзаАД,Слатина АД,ТропикАД, Дом БойарАД , Вини АД- Сливен,ФМА АД- Лясковец,Оранжерии Стрелча,,Новалис АД,Слатина АД..

Коментар

• продавам ир 15 акзии на загорката по 100 .ева дивидент 9 .елд

Коментар

• Продавам 4 842 акции на Сити Дивелъпмънтс АДСИЦ. Това са 2.22% oт капитала!

Цена 5 ст./ акция (0.05 лв/акция)

Номиналната стойност е 10 лева/акция!

Идеални са за данъчно-счетоводни цели!

atila1976@abv.bg или Лично съобщение в Инвестора.

Коментар

• Купувам акции от "Балкан" АД - Монтана.
                                Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

Working...
                                X