If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хахаха, за 200лв. на акция, само мога да ти дам да се снимаш с моите. Те са 31. Да ти ги дам за 6 бона, просто забрави!
Виж за 15, бих се позамислил, предстои ми покупка на апарт на Черноморието...
Тролска му работа....
Вместо да коментираш предложението на колегата, пиши :
Давам 300 лв на акция !
пп Ти колко искаш си е твой проблем, сметки и мечти - може и за 100 К да го продаваш, но всичко зависи от купувача...
Хахаха, за 200лв. на акция, само мога да ти дам да се снимаш с моите. Те са 31. Да ти ги дам за 6 бона, просто забрави!
Виж за 15, бих се позамислил, предстои ми покупка на апарт на Черноморието...
Здравейте,
Продавам 100 или 150 бр. акции на СолвейСоди.
Очаквам вашите оферти на лс.
Ако цената не ме удовлетворява, си запазвам правото на отказ от предложението за продажба.
Здравейте,
Ако цената не ме удовлетворява, си запазвам правото на отказ от предложението за продажба.
Поздрави
Здрасти,
Когато/ако реализираш сделка на удовлетворяваща те цена, бих помолил, ако счетеш, че не ти е проблем, разбира се, да споделиш цената на сделката/сделките с форума или на лично. Имам дребно количество акции на Соди, но към момента нито купувам, нито продавам, просто ми е интересно каква е цената, на която се сключват реални сделки. Предварително благодаря
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Здравейте,
Коментар