Първоначално изпратено от nradev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Котировки и коментари за непублични акции
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеПродавам соди. Очаквам сериозни предложения.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ми той Лорда си я каза - 500 на парче, не е баш скъпчия, ако не е променил нещо междувременно де
Иначе е готин пич, само да не пали печката, че за това се дърпаме с него. Наздраве, Лорде!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Е кажи си цената де, че да те разбереме
Иначе е готин пич, само да не пали печката, че за това се дърпаме с него. Наздраве, Лорде!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Аз не продавам на всяка цена, надявам се, че ме разбирате.Last edited by Zdravko; 28.08.2019, 13:31.
Коментар
-
Продавам акции от- Инкомс Телеком АД, Русалка Ад, Горубсо Мадан,Хотел Рила- София, Оптико Електрон-ЕКТРОН- Панагюрище, Винал- Ловеч, ЗАЕ- Завод за Асинхрони Електро Двигатели- Пловдив,Хотел Тримонциум- Пловдив, Хотел Мадара- Шумен, Мадара АД- Шумен, ИЦМ Пазарджик АД,Черноморско злато АД, Сомат АД,Екопротеин АД- Русе,Бета АД,Сомат АД,Новоселска гъмзаАД,Слатина АД,ТропикАД, Дом БойарАД , Вини АД- Сливен,ФМА АД- Лясковец,Оранжерии Стрелча,,Новалис АД,Слатина АД..
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеСъс сигурност не ме е страх от никой!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Лорде,само да знаеш ,че не всичко е цветя и рози там.
От известно време имат едни екологични спорове със съседно село и не се знае какъв ще е изхода там.
Естествено това не е препоръка за каквото и да е.
И за да Ви успокоя - и аз имам малко акции там.
Не се съмнявай, че ще бъдете намерен и изнудването няма да се получи, не сме в 90-те!
Last edited by 13ADROL; 28.08.2019, 00:37.
Коментар
-
От известно време имат едни екологични спорове със съседно село и не се знае какъв ще е изхода там.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеПродавам соди. Очаквам сериозни предложения.
Коментар
Коментар