Продавам 0,32 % от капитала на Българска роза Пловдив АД.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Котировки и коментари за непублични акции
Collapse
X
-
Продавам акции от- Инкомс Телеком, Русалка Ад, Горубсо Мадан,Хотел Рила, Оптико Електрон- Панагюрище, Винал- Ловеч, ЗАЕ- Завод за Асинхрони Електро Двигатели- Пловдив,Хотел Тримонциум- Пловдив, Хотел Мадара- Шумен, Мадара АД- Шумен, Черноморско злато АД, Агрополихим АД, Сомат АД,Екопротеин АД- Русе,Бета АД,Сомат АД,ТропикАД, Дом БойарАД Вини АД- Сливен,ФМА АД- Лясковец - за информация- 0898738824
Коментар
-
Продавам акции на ПАНАЙОТ ВОЛОВ АД, ЕИК 837105284 – 5225 бр. - 3,2 % от капитала - 1,00 лв/акция или близка оферта!
При сериозен интерес, ЛС или на thetrader@start.bg
Коментар
-
Продавам акции от- Инкомс Телеком, Русалка Ад, Горубсо Мадан,Хотел Рила, Оптико Електрон- Панагюрище, Винал- Ловеч, ЗАЕ- Завод за Асинхрони Електро Двигатели- Пловдив,Хотел Тримонциум- Пловдив, Хотел Мадара- Шумен, Мадара АД- Шумен, Черноморско злато АД, Агрополихим АД, Сомат АД,Екопротеин АД- Русе,Бета АД,Сомат АД,ТропикАД, Дом БойарАД Вини АД- Сливен,ФМА АД- Лясковец - за информация- 0898738824
Коментар
-
Първоначално изпратено от emil.todorov Разгледай мнениеСтава дума за предприятията "Нефтохим" ЕАД , Птици и птичи продукти - ЕАД , "Агрополихим" ЕАД и "СЛИТЕКС". Нямам опит в тази сфера, ако може някой да ми помогне, на какви цени са акциите, имат ли пазар, ако имат къде мога да ги продам и приблизителната им цена. Много благодаря предварително!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от emil.todorov Разгледай мнениеСтава дума за предприятията "Нефтохим" ЕАД , Птици и птичи продукти - ЕАД , "Агрополихим" ЕАД и "СЛИТЕКС". Нямам опит в тази сфера, ако може някой да ми помогне, на какви цени са акциите, имат ли пазар, ако имат къде мога да ги продам и приблизителната им цена. Много благодаря предварително!!!
Коментар
-
Продавам акции...
Става дума за предприятията "Нефтохим" ЕАД , Птици и птичи продукти - ЕАД , "Агрополихим" ЕАД и "СЛИТЕКС". Нямам опит в тази сфера, ако може някой да ми помогне, на какви цени са акциите, имат ли пазар, ако имат къде мога да ги продам и приблизителната им цена. Много благодаря предварително!!!
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение....
3. Вероятно си даваш сметка, че самата продажба (прехвърляне на собствеността) се прави - съгласно Устава на дружеството, след отписване на стария и вписване на новия акционер в Книгата на акционерите... От тук следват нови разходи - къде Девня (за двамата ентусиасти)...
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеМного съм писал в тая тема, че купувам Соди, но офертите или са за около 100 лева или се предлагат примерно 20 акции . Нямам интерес, нито от едното, нито от другото... Вече няма да пускам оферти, защото няма смисъл...
Последната цена, която предлагам е 25 лева за брой за пакети над 50 акции...
Който иска... Повече от това вече не давам...
Лек ден!
ОК, ако купиш мойте 29 СОДИ, аз поемам разходите
Но аз ги продавам по 65лв. ....Last edited by nikola66; 17.10.2011, 01:23.
Коментар
-
Коментар
-
Много съм писал в тая тема, че купувам Соди, но офертите или са за около 100 лева или се предлагат примерно 20 акции . Нямам интерес, нито от едното, нито от другото... Вече няма да пускам оферти, защото няма смисъл...
Последната цена, която предлагам е 25 лева за брой за пакети над 50 акции...
Който иска... Повече от това вече не давам...
Лек ден!Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнениеБургаски Корабостроителници АД (Bourgas Shipyards) 568 бр. по 2лв. броя
Счетоводна стойност 13лв.
agro.energi@gmail.com
Коментар
Коментар