Първоначално изпратено от THE TRADER
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Котировки и коментари за непублични акции
Collapse
X
-
Продавам акции от- Инкомс Телеком, Русалка Ад, Горубсо Мадан,Хотел Рила, Оптико Електрон- Панагюрище, Винал- Ловеч, ЗАЕ- Завод за Асинхрони Електро Двигатели- Пловдив,Хотел Тримонциум- Пловдив, Хотел Мадара- Шумен, Мадара АД- Шумен, Черноморско злато АД, Агрополихим АД, Сомат АД,Екопротеин АД- Русе,Бета АД,Сомат АД,ТропикАД, Дом БойарАД Вини АД- Сливен,ФМА АД- Лясковец - за информация- 0898738824
Коментар
-
Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнениекупува-Фуражи АД Две Могили
Коментар
-
Първоначално изпратено от gujo Разгледай мнениепродавам акции на Асарел Медет АД цена 500 лв за бройка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПродавам акции от- Инкомс Телеком, Русалка Ад, Горубсо Мадан,Хотел Рила, Оптико Електрон- Панагюрище, Винал- Ловеч, ЗАЕ- Завод за Асинхрони Електро Двигатели- Пловдив,Хотел Тримонциум- Пловдив, Хотел Мадара- Шумен, Мадара АД- Шумен, Черноморско злато АД, Агрополихим АД, Сомат АД,Екопротеин АД- Русе,Бета АД,Сомат АД,ТропикАД, Дом БойарАД Вини АД- Сливен,ФМА АД- Лясковец - за информация- 0898738824
Коментар
-
Продавам акции от- Инкомс Телеком, Русалка Ад, Горубсо Мадан,Хотел Рила, Оптико Електрон- Панагюрище, Винал- Ловеч, ЗАЕ- Завод за Асинхрони Електро Двигатели- Пловдив,Хотел Тримонциум- Пловдив, Хотел Мадара- Шумен, Мадара АД- Шумен, Черноморско злато АД, Агрополихим АД, Сомат АД,Екопротеин АД- Русе,Бета АД,Сомат АД,ТропикАД, Дом БойарАД Вини АД- Сливен,ФМА АД- Лясковец - за информация- 0898738824
Коментар
-
Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнениекупува-Фуражи АД Две Могили
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение...http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Прехвърляне на налични акции
Ave, Caesar (Императоре),
Имал съм случай да не искат да впишат налични акции, купни на търг на Масовата ..
Потърси в-к "Дневник" от 15 Януари 2007 г. или опитай на мейла на адвокат Виктор Токушев,
tokushev@tokushev-lawoffice.com
Поздрави!
Професорът
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеБанда - дайте мозък - как да шитна едни непублични налични акциики? От дружествата се правят на ударени и ме прехвърлят към инвестиционният посредник, които (защото са налични) ме връщат към дружеството. Става дума за контакти по мобата - намясто не съм ходил още - немного близо... Но няма ли начин да подготвя нещата ПРЕДИ да ида в дружествата, за да съм сигурен, че ще мога да ги шитна?
Най-напред провери в устава дали акциите са винкулирани. Ако са такива няма да можеш да прехвърляш на неакционери, докато не получиш отказ от акционерите. Как се получава този отказ трябва в устава да пише. Възможно е в устава да няма думата "винкулирани", но реално ограниченията за прехвърляне да са за такива, затова чети подробно.
На гърба на удостоверението се слага джиро, в което се пише колко акции и на кого прехвърляш. Ако не може на гърба, се изготвя отделен документ - алонж ако не се лъжа.
Накрая, можеш да дадеш пълномощно на купувача, той да се разправя с емитента при вписването в книгата на акционерите и да не ходиш до там.
Това е най-общата процедура, но много налични акции си имат особености в устава, затова преди джиросване е добре да се провери всичко и от дружеството да ти потвърдят.
Коментар
-
Банда - дайте мозък - как да шитна едни непублични налични акциики? От дружествата се правят на ударени и ме прехвърлят към инвестиционният посредник, които (защото са налични) ме връщат към дружеството. Става дума за контакти по мобата - намясто не съм ходил още - немного близо... Но няма ли начин да подготвя нещата ПРЕДИ да ида в дружествата, за да съм сигурен, че ще мога да ги шитна?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеПътно строителство АД - Добрич ??? Понеже обещах на един приятел да намеря инфо за тези, наясно ли е някой, по колко вървят акциите им. Май не са на БФБ.. Няколко години е вземал доста добър дивидент от тях, а от няколко нищо.
"ПЪТНО СТРОИТЕЛСТВО" АД
гр. Добрич – 9300
ул. "Отец Паисий" № 15
тел.: 058/601441;
факс-601771; вътр. 82-252;
e-mail: office@roadco.net +db.bg
инж. Валентин Викторов Зеленченко – Изп. Директор-0888 920 940
Да звънка директно на Зеленченко
Коментар
Коментар