IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя акция да купя?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ех този Киро неуморен във всяка тема
    Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    САМО ДЕПОЗИТИ

Коментар

• САМО ДЕПОЗИТИ

Коментар

• Няма се плашите - за изпусналите влака, ще има втори шанс - ИХ България и Еврохолд

Коментар

• Тръгни по хипермаркетите и където видиш "АКЦИЯ" купувай!

Коментар

• Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнение
            София БТ АД
            Който разбира тук се спира
            Това е истината

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
              Моля ви да не купувате много от Синергон за да остане нещо и за мен да купя.
              Нема, не бой са!
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Моля ви да не купувате много от Синергон за да остане нещо и за мен да купя.

Коментар

• Първоначално изпратено от free1969 Разгледай мнение
                  аз имам същото инфо за Химко....моем се споразумеем
                  Знаех си аз. Краставите магарета се надушваме. Само инсайдъри се събираме.
                  Който не вярва да пита Черкезов, той ще потвърди
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    В саламаджийницата.

Дивидент - в натура.
                    Запри го малко тоя цирк бе кукдкудяк, Докога ще балонираш заювците? Ами те нямат кеш да купуват пребалончените ти шитове. Яхуто в тЪз компания се отлага незнайно във времето. ферщеен зи ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                      Имам на „Ист Уест Интернешънъл Холдинг Груп” АД / и смятах да си я сложа в рамка на стената, но ако си на зор мога да ти я продам Казвай колко пари имаш и колко кредит може да дръпнеш и ще се спазарим. Ще ти дам 15 % отстъпка в цената така, че ще си на далавера
                      аз имам същото инфо за Химко....моем се споразумеем
                      http://selfielifes.com

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                        Имам малко кеш та се чудя къде да го набутам
                        Имам на „Ист Уест Интернешънъл Холдинг Груп” АД / и смятах да си я сложа в рамка на стената, но ако си на зор мога да ти я продам Казвай колко пари имаш и колко кредит може да дръпнеш и ще се спазарим. Ще ти дам 15 % отстъпка в цената така, че ще си на далавера Жалко, че съм на зор иначе нямаше да я продам Никога
                        Под секрет, носи се слух, че ще ги купуват. Сигурен източник от брокерите ми го каза
                        Ако нямаш пари ипотекирай, това е шанс веднъж в живота
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                          Какво ще кажеш за BSO......с тези милиони обороти и десетки милиони в бъдещето , догодина мирионери от дивидента...
                          Кой е луд да чака догодина. Догодина - я камилата, я камиларят !!

Коментар

• София БТ АД
                            Който разбира тук се спира

Коментар

• В саламаджийницата.

Дивидент - в натура.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                                Имам малко кеш та се чудя къде да го набутам
                                Какво ще кажеш за BSO......с тези милиони обороти и десетки милиони в бъдещето , догодина мирионери от дивидента...

Коментар

Working...
                                X