Добре си се присетил
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топ 10 български компании за 2025 на форума
Collapse
X
-
Топ 10 български компании за 2025 на форума
Правя допитване до по-старите и активни участници във форума с над 100 поста, като се опитвам да направя класация на най-препоръчваните и очаквани за поскъпване акции на БФБ през 2011 година от участници във форума по подобие на класацията на в.Капитал. Ако желаете ми изпратете Вашето очакване за най-поскъпващи акции за 2011 година без проценти поскъпване подредени в низходящ ред. Ако не очаквате акциите да поскъпват може да изпратите кодовете на 10 акции, които ще направят най-големи загуби през 2011 - такава класация май не е правена също...
Ще е интересно да се провери на практика коя група ще познае по добре - Търгуващите за своя сметка или и Управляващите чужди пари. Ще публикувам във форума само обобщени данни, за да се избегне станалата лоша традиция за заяжане с чужди прогнози. Ако някой иска може сам да си пусне собствените прогнози после в темата тук.
Събрал съм към момента вече 15 прогнози . Пратил съм много лични съобщения, но е възможно да съм изпуснал някого така, че който иска да ми пише без да се ограничава от това дали е получил съобщение или не. Запазвам си правото да не включа нечия прогноза ако предположа мултиник... Ще бъда благодарен, ако прогнозата Ви представалява низходяща класация от 10 борсови кода / по възможност старите, ако все още ги помните... Някои от Вас са ми пратили по-малко от 10 очаквани компании. Ако това се дължи на неправилно тълкуване на написаното от мен лично съобщение може да си коригирате и допълните прогнозата до утре вечер. В сряда сутринта ще пусна обобщените данни.
И последно - все пак не е нужно да имате от дадени акции за да имате мнение, че те ще поскъпнат!
Благодаря предварително и успехи в инвестирането и живота през 2011!0Да71.90%151Не28.10%59Last edited by BigBear; 06.01.2017, 18:06.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар