Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топ 10 български компании за 2025 на форума
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНе разбирам...
Защо сте оценили добре ЧЕЗ разпределение а ЧЕЗ енерго го няма в класациите...
пп Пак купих грешната акция....
Не се притеснявай за другото ЧЕЗ - и там е доста подценено ,но се търгува трудно с него поради високата единична цена .
А и не е монополист като разпределението .Чез си има второ крайно дружество за търговия с фирми. Отделно на пазара има и други фирми за търговия с крайни клиенти.
Но все пак 99,99 % от гражданите са при Чез енерго засега ,така ,че споко
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеС десет Гагарина и 82 % кеш/сиреч играете със страшни суми/ какво точно ще им продадете на хитреците?
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеС десет Гагарина и 82 % кеш/сиреч играете със страшни суми/ какво точно ще им продадете на хитреците?
за това не мисля да купувам в момента а ви гледам настроението....почва да спада тонуса ..нещо, що ли....
Коментар
-
Топ 10 акции на форума за 2016 година
Равновесие, оценката тази година е за по-подценен пазар спрямо същата анкета миналата година. Като цяло обаче всеки вижда таблицата съобразно контекста в които се намира
- има или няма кеш
- инвестира или не в България
- мечи е настроен за пазара или бичи
- кои акции е купил наскоро и кои е продал
Аз лично се надявам другата добра тема - Мечки срещу Бикове да продължи да се поддържа и тази година отново да се преброим кой за коя посока на пазара гласува...Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе се притеснявай ,това са акциите по реда за продан...... на хитреците на борсата....
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеДа, донякъде е така, но само начало на отрезвяване се набелязва, има още много път.
Мислиш ли например че позиции 3 и 5 дето се търгуват на 2.5 пъти по висока ебитда спрямо позиции 12 и 17 да кажем имат много повече потенциал от последните...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеБаси, аз от тия имам само Хим
Компания
Препоръка на форума
1ЧЕЗ Разпределение България АД 1.61
2Химимпорт АД 1.80
3Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ 2.05
4Софарма АД 2.11
5Юрий Гагарин АД 2.19
6Хидравлични елементи и системи АД 2.21
7Монбат АД 2.28
8Неохим АД 2.29
9Агрия груп холдинг АД 2.33
10Булгартабак - холдинг АД 2.36
Коментар
-
Другият ЧЕЗ има 36 сделки за година и за това не е попаднал в класацията.
По отношение на Купавай при спадове имаме акциите на 31 компании в тази категория, което е няколко пъти повече от миналата година. Отделно има и две които са Купувай сега а миналата нямаше.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеЗа Енерго-протата си посипвам главата с пепел - изтървал съм да ги изтрия ...
Топ 10 акции на форума за 2016 година
Компания
Препоръка на форума
1ЧЕЗ Разпределение България АД 1.61
2Химимпорт АД 1.80
3Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ 2.05
4Софарма АД 2.11
5Юрий Гагарин АД 2.19
6Хидравлични елементи и системи АД 2.21
7Монбат АД 2.28
8Неохим АД 2.29
9Агрия груп холдинг АД 2.33
10Булгартабак - холдинг АД 2.36
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНе разбирам...
Защо сте оценили добре ЧЕЗ разпределение а ЧЕЗ енерго го няма в класациите...
пп Пак купих грешната акция....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеАнкетата е доста по-РЕАЛНА от други години и се забелязва ОТРЕЗВЯВАНЕ на участниците!
Мислиш ли например че позиции 3 и 5 дето се търгуват на 2.5 пъти по висока ебитда спрямо позиции 12 и 17 да кажем имат много повече потенциал от последните...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЗа почти всички "покупка при спадове" или "изчакване" .... това не ми харесва.
Коментар
Коментар