If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
п.п. М+С конкретно си е бил винаги сред топ ъф дъ топ позициите на БФБ, поне последните 14 години Иначе признавам че е доста високо в класацията и според мен в сегашната ситуация.
Ако някой е "топ" всяка година, значи това не "топ" листа
Това, казвам и аз, че тези класации са несъстоятелни - най-малкото несериозно е да виждаме една компания всяка година (за повече от 5 г. подред ) - най-малко навежда на мисълта, че има нещо гнило
Означава, че който е купил прреди 10 г. още не може да се отърве от шита и така вече 8 г. подред все тях гледаме в класациите.
Ей това каза точно, а това си е виц отвсякъде!
п.п. М+С конкретно си е бил винаги сред топ ъф дъ топ позициите на БФБ, поне последните 14 години Иначе признавам че е доста високо в класацията и според мен в сегашната ситуация.
Хаха готин си Значи тези компании били скочили 10 пъти, ама били шит от който акционерите не можели да се отърват, а нешит кои са значи според теб - тези дето са паднали наполовина за тези години, така ли?
Шитовете ако скачат по 10 пъти, то май е логично само шитове да искаш
Не скачат 10 пъти, а са вече скочили 10. Преди 10 г. МЦХ не беше в нито една класация, влизането и в класациите става след като е скочиЛА (минало време), и все я гледаме всяка година само си сменя местата това за мен е шит Иначе какво ще прави всяка година в класацията?
Аз приерно като видя МЦХ и Стара Планина и спирам да чета повече :-) Всички знаеме, че тези компании бяха на цени 1/10 от сегашните си (примерно МЦХ на 0.50 :-) - факт), а сега са неизменни във всяка класация последните 8 г. :-) Какво означава това? Че ще растат, след като вече са порастнали 10 пъти и цените са се задържали? Означава, че който е купил прреди 10 г. още не може да се отърве от шита и така вече 8 г. подред все тях гледаме в класациите.
Хаха готин си Значи тези компании били скочили 10 пъти, ама били шит от който акционерите не можели да се отърват, а нешит кои са значи според теб - тези дето са паднали наполовина за тези години, така ли?
Шитовете ако скачат по 10 пъти, то май е логично само шитове да искаш
Чета подобни класации само от любопитство. Не че нещо ново или интересно излиза от тях :-) за хората, които следят БФБ от повече години е ясно, колко вредно е човек да се ръководи или да променя стратегии на база подобни класации. Те не показват нищо, освен колко несъстоятелна е БФБ.
Интересно какво мислят хората, когато примерно виждат в едни такива топ 10 листове едни и същи компании подредени по различен ред само. И то години наред - повече от 5 г. списъка с 10те компаниии е един и същ. Аз приерно като видя МЦХ и Стара Планина и спирам да чета повече :-) Всички знаеме, че тези компании бяха на цени 1/10 от сегашните си (примерно МЦХ на 0.50 :-) - факт), а сега са неизменни във всяка класация последните 8 г. :-) Какво означава това? Че ще растат, след като вече са порастнали 10 пъти и цените са се задържали? Означава, че който е купил прреди 10 г. още не може да се отърве от шита и така вече 8 г. подред все тях гледаме в класациите. Да не говорим за Монбат, Софарма - повръща ми се вече
Та това за класациите, показват, че БФБ е несъстоятелна.
Браво, Това е по-добрата стратегия - да имаш почти нищо от въпросния списък
Разсъждаваме практично - ако сравниш какво са си рекламирали играчорите за ракети преди 1 год. в анкетата за 2015 се вижда че има доста разлики от реалните профитни позиции през изминалия едногодипен период до 2016/
Абсолютно същото ще се случи в календара и със сегашния списък - всички с изненада ще констатират след 1 год, че излетелите ракети с много по-голяма вероятност са извън списъка
Но няма защо да се изненадваме - хората си рекламират картоните - а знаем какво би казал по този случай и самия Костолани - когато всички спекулират в някоя предварително за набедена като ракета хартия - с огромна вероятост там нещата се провалят
защо да правя реклама на теб, като и да правя, ти нищо съществено не можеш да купиш????
Хм, струва ми се по малко би трябвало да си притеснен от Тонито.
Пари се правят не от популярните, а от контрарните.
Браво, Това е по-добрата стратегия - да имаш почти нищо от въпросния списък
Разсъждаваме практично - ако сравниш какво са си рекламирали играчорите за ракети преди 1 год. в анкетата за 2015 се вижда че има доста разлики от реалните профитни позиции през изминалия едногодипен период до 2016/
Абсолютно същото ще се случи в календара и със сегашния списък - всички с изненада ще констатират след 1 год, че излетелите ракети с много по-голяма вероятност са извън списъка
Но няма защо да се изненадваме - хората си рекламират картоните - а знаем какво би казал по този случай и самия Костолани - когато всички спекулират в някоя предварително за набедена като ракета хартия - с огромна вероятост там нещата се провалят
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар