Първоначално изпратено от unsworth
Разгледай мнение
Колко време се отделя - всеки сам си е преценил. Аз изрично подчертах, че имам топ 3, а не топ 10 и остататъкът ми е малко на рендъм принцип. И за миналата година бях дал топ 3 - Спиди, Трейс и Чез електро, които са нараснали съответно с 95, 25 и 50%, ерго съм бил Софикс, ама анкетата си е на Биг беър и той е определил правилата като топ 10, така че се съобразяваме с топ 10 и това е!
А защо някои не искат да са публични - Иво Орозов ти е казал - основно от страх да не ги бъзикат после. Те му викат, че било щото още пълнели (вариант 1) или пък щото им било писнало от хейтъри (вариант 2), та затова. За мен непубличността на прогнозата не е ок и показва пълен страх и неуважение, но Биг Беър е преценил така, значи следва да е така и толкова!
П.С. Само едно ме издразни, и то е невключването на Бреф в топ 10 акции, дори след корекцията (а че лиспваше изцяло е отделен въпрос), която Биг Беър направи и след като оправда решението си с непълни данни. Но отново да подчертая, че анкетата си е негова и той си решава, колкото и за мен това да беше манипулация (волна или неволна) - достатъчно е полезен с работата, която извършва, за което отново само адмирации. На тези анкети се гледа основно като нагласи на форума - там, където има много цаца, тръгне ли да пада, ще пада с много. И обратното, там където няма чак толкова много цаца, но има някакви очаквания, че акцията е ок и е подценена, тръгне ли да се качва (ако няма мажо с кофата), също ще катреи много.
Успехи на всички колеги и през новата - дано да бие рекордите на старата!
Коментар