За да има съпоставимост не са приемани прогнози за инструменти различни от съществуващи акции към началото на 2022 година. Което означава, че варантите на Софарма или пък новите очаквани ППП не са обект на настоящата прогноза. Също така движенията в рамките на годината са без значение, важно е само изплатеният дивидент и цената в края на годината на съществуващи в началото на годината акции.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топ 10 български компании за 2025 на форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
Причината според мен е, че се класира доходността на акциите, а по-голямата част от форума е вече във варанти на Софарма, а не в акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Благодаря за положените усилия!!!
На пръв прочит най-голямо разминаване с Капитал има при очакванията за представянето на Софарма, да видим
- 2 Харесвания
Коментар
-
Старите анкети са затворени. Остана една последна анкета
Доверие 1Q 2022 - тук се измерва относителното доверие на форума към мажоритарите или управляващите дадени компании
Тук са временните резултати от отговорите на тази анкета.
Last edited by BigBear; 10.01.2022, 10:36.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Уау, позиция 1,2,3 и 6 съвпадат точно с местата по тежест на същите акции и в моя портфейл. Отделно 7 от топ 10 ги има с добри тегла при мен.
Всякакви изводи могат да се правят..
Дано колективния ни интелект отново докаже своето качество в инвестириането на БФБ
Адмирации и благодарности Биг!
- 3 Харесвания
Коментар
-
определено доста реалистична картинка, за разлика от тази на "профитата", от повечето от които сигурно 90% от форума има повече опит Е, има го и личния момент с пожелателното мислене при всеки от нас, но това е неизбежно. Дано 22 е повече от 21 не само като поредност на годината!
П.С. Особено важно ми е коеф за подцененост на форума, той май е по-добрият показател или поне много допълва картинката - изненандата ми е Човешкия капитал - направо не е истина какви очаквания има към него, но новото обикновено е модерно, докато престане да бъдеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
Топ 10 поскъпващи акции за 2022 година на Форума на ИнвесторБГ
Публикувам с разширени данни в блога, за да се получи форматирането. Иначе класацията на първите 10 е следната без връзките с другите две анкети е следнатаAGR A4L DUH BSO HRC SFTRD IMP CCB TBS FIB
На пръв прочит най-голямо разминаване с Капитал има при очакванията за представянето на Софарма, да видимLast edited by tony1975; 09.01.2022, 15:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бикГолям Мечо, кога ще видим фаворитите на форума?
Публикувам с разширени данни в блога, за да се получи форматирането. Иначе класацията на първите 10 е без връзките с другите две анкети е следнатаАко някой може да направи на картинка цялата таблица да я постне тукAGR A4L DUH BSO HRC SFTRD IMP CCB TBS FIB Last edited by BigBear; 09.01.2022, 15:45.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
"Тази година резултатът Форум - Посредници е 62% - 68%.
Форумът има по нисък резултат, но при тази доходност не мисля, че които я е реализирал страда много от загубата. Весело посрещане на Нова година!"
Цитатът е на Биг Беър отпреди няколко дни.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар