IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Топ 10 български компании за 2025 на форума

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    За пореден път няма на мнение на банковите асет мениджъри, които управляват десетки пъти повече активи от попитаните брокери. Взето е мнението на само 6 компании.....Тази анкета става все по-малко представителна. Капитал трябва вече да прави статия с мнението на форума а не на брокерите. Тук поне хората играят със сбствените си пари.
    Според мен, Не бива да се спират различните мнения. Това което си забелязал е това за което и аз финно алармирах(май ме ме разбраха някои хора)...за съжаление трудно се изнамират поне 10 дружества на които да си заслужава да си сложиш парите. Държа не 1 а поне 3 вида книжки но освен за Шели нямах убедеността че те ще дадат добра доходност и имам отговорността дори да не го споменавам. На БФБ не са много дружествата като в Сипа(както казват форексджиите)
    Ето - Груев, който е толкова активен в темата като пример държи едно единствено дружество на бфб!!! Всичко друго според него е плява! Според мен, той не чете отчетите на дружествата.
    Това е съвсем друг проблем, който, обаче също е съществен. Има хора които не четат отчети, а дават прогнози. Няма проблем, - както някои са забелязали, дори и хазартният почин може да ги направи трети в анкетата, но това не е устойчиво решение в годините. Пък и ти сам може да видиш кои са давали устойчивите прогнози който поне да бият индекса. За мен всеки който бие индекса, е успешен, и независимо с колко % го е бил. -това го казвам за по-новите играчи. Да не слушат и да не се прихласват по писанките кой колко % е направил, но щом са победили индекса да са доволни че имат потенциал. В началото е така а после идват и все по-добрите доходности.
    И четете отчети! За да даде човек прогноза за 10 акции на БФБ би трябвало според мен да е прочел и обмислил 100тина отчета, за да може да направи избор за 10. Затова се извиних, че нямах да възможност да видя всички отчети на бфб и че не мога да дам прогноза за 10.
    А на Груев мога само да кажа че с хазарт и с хейтърство срещу всичко българско и родно - не се дават добри, успешни и устойчиви през много години прогнози. Пазарът е давал и ще дава и занапред точния отговор , кой е прав, затова нямам никакви притеснения
    не знам дали е достойно за препоръка на БФБ

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      Прави впечатление, че в първата десятка две позиции - ПиБ и ДоХ са с драстично по-ниско доверие от останалите.
      Благодаря на Биг(К) Беър за времето и положения труд - Вярвам че обобщените данни ще са в полза на всички!
      Другото интересно е че доверието към всички (без един) пада.

Коментар

• За пореден път няма на мнение на банковите асет мениджъри, които управляват десетки пъти повече активи от попитаните брокери. Взето е мнението на само 6 компании.....Тази анкета става все по-малко представителна. Капитал трябва вече да прави статия с мнението на форума а не на брокерите. Тук поне хората играят със сбствените си пари.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение

Чайкафарма и Булметал са интересни шаутове, иначе хитро са дублирали десетото място. Сега ще могат на финалната калкулация да изберат по-успешната компания.
          Мда, интересно е и как се променя класацията за доверието в мажовците при анкетите на Биг - значи Чичикака беше голямата работа, докато помпеше в Доверие, обаче миналата година не припомпи (вярно, и аз очаквах да го направи), та стана лош Ей такива дребни детайли
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            Ето ти ги - стандартният булшит буламач с Шели, доверие и пиб

https://www.capital.bg/moiat_capital...cii_na_2025_g/
            Чайкафарма и Булметал са интересни шаутове, иначе хитро са дублирали десетото място. Сега ще могат на финалната калкулация да изберат по-успешната компания.

Коментар

• Ето ти ги - стандартният булшит буламач с Шели, доверие и пиб

https://www.capital.bg/moiat_capital...cii_na_2025_g/
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Добро утро!
                Надявам се скоро да имаме данните и на Капитал(стискат до последно точно тази статия от новия брой).
                Поставям отрязък с първите 10 от нашите прогнози - в блога на Биг Беър има много повече информация. Прави впечатление, че в първата десятка две позиции - ПиБ и ДоХ са с драстично по-ниско доверие от останалите.
                Благодаря на Биг(К) Беър за времето и положения труд - Вярвам че обобщените данни ще са в полза на всички!
                Last edited by tony1975; 10.01.2025, 07:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                  Топ 10 поскъпващи акции за 2025 година на Форума на ИнвесторБГ

Това е прогнозата на форума за 2025. Ще се радвам, ако коментирате числата. След толкова въвеждане ще ми трябва време да коменирам резултата, а Тони си чака класацията ;-)

Сложил съм всички таблици, които произлизат от анкетите в блога за по-добра читаемост. Има линкове в текста които водят към директните резултати от анкетите.
                  Благодаря !!!
                  Last edited by tony1975; 09.01.2025, 21:58.

Коментар

• Топ 10 поскъпващи акции за 2025 година на Форума на ИнвесторБГ

Това е прогнозата на форума за 2025. Ще се радвам, ако коментирате числата. След толкова въвеждане ще ми трябва време да коменирам резултата, а Тони си чака класацията ;-)

Сложил съм всички таблици, които произлизат от анкетите в блога за по-добра читаемост. Има линкове в текста които водят към директните резултати от анкетите.
                    Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavivanov Разгледай мнение
                      Никои не сложи в сметките Монбат, те ще са изненадата на 25г.
                      Не е вярно виж

Моята прогноза: 2025 г.
                      1 НЕОХИМ - 60 лв.
                      2 МОНБАТ - 6.00 лв.
                      3 ХИМИМПОРТ - 3.00 лв.
                      4 ПЕТРОЛ - 4.00 лв.
                      5 БФБ - 16.00 лв.
                      6 БГАГРО - 2.00 лв.

Коментар

• Никои не сложи в сметките Монбат, те ще са изненадата на 25г.

Коментар

• Какви са очакванията за българските акции през 2025 г.? Попитахме експертите:

Last edited by tony1975; 09.01.2025, 07:02.

Коментар

• Публикувам резултатите от първата затворена вече анкета в блога си защото тук не мога да форматирам добре таблица

Очаквана дивидентска доходност за 2025

Няколко извода

1. По - големите реални дивидентски доходности от миналата 2024 година не са популярни и част анкетираните не знаят за тях

2. Има очакване БРЕФ да даде дивидент догодина, а БФБ да увеличи дивидента за 2025

3. За няколко компании все още се таи надежда, че пак ще почнат да дават дивидент - като например Софарма Трейдинг и Неохим

Който иска може също да коментира очакванията за дивиденти.
                            Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                              И, аз не съм и няма да се включа...
                              И аз не съм,ама.....
                              BSE
                              TIB
                              AGH
                              FIB
                              CHIM
                              SFT
                              PET
                              NEOH
                              DUH
                              BREF

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение

Не съм в списъка с поканените да дадат прогноза с цел повишаване на качеството на прогнозите, но дори с риск само да влоша качеството на същите , ще се включа със следната прогноза:

И, аз не съм и няма да се включа...

Коментар

Working...
                                X