Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Ето - Груев, който е толкова активен в темата като пример държи едно единствено дружество на бфб!!! Всичко друго според него е плява! Според мен, той не чете отчетите на дружествата.
Това е съвсем друг проблем, който, обаче също е съществен. Има хора които не четат отчети, а дават прогнози. Няма проблем, - както някои са забелязали, дори и хазартният почин може да ги направи трети в анкетата, но това не е устойчиво решение в годините. Пък и ти сам може да видиш кои са давали устойчивите прогнози който поне да бият индекса. За мен всеки който бие индекса, е успешен, и независимо с колко % го е бил. -това го казвам за по-новите играчи. Да не слушат и да не се прихласват по писанките кой колко % е направил, но щом са победили индекса да са доволни че имат потенциал. В началото е така а после идват и все по-добрите доходности.
И четете отчети! За да даде човек прогноза за 10 акции на БФБ би трябвало според мен да е прочел и обмислил 100тина отчета, за да може да направи избор за 10. Затова се извиних, че нямах да възможност да видя всички отчети на бфб и че не мога да дам прогноза за 10.
А на Груев мога само да кажа че с хазарт и с хейтърство срещу всичко българско и родно - не се дават добри, успешни и устойчиви през много години прогнози. Пазарът е давал и ще дава и занапред точния отговор , кой е прав, затова нямам никакви притеснения
не знам дали е достойно за препоръка на БФБ
Коментар