If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Следващият път ще добавя в анкетата отделен въпрос за привилигированите акции с дивидент, а иначе история на дивидентите вече си има достатъчно дълга за да се забележи наличие на дивидентска политика в отделните компании.
Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
От следните десет компании се очаква дивидент от над половината от участвалите в анкетата
Адванс Терафонд АДСИЦ 86,00%
Софарма АД 67,40%
М+С хидравлик АД 60,50%
Агро финанс АДСИЦ 59,30%
Софарма Трейдинг АД 59,30%
Булленд инвестмънтс АДСИЦ 57,00%
Стара планина Холд АД 54,70%
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ 54,70%
Албена АД 53,50%
Монбат АД 47,70%
Анкетата се попълва с обичайната скорост за неактивен пазар и форум, така че ще я затворя в сряда вечер. Временните резултати са достъпни и сега ако се попълнили анкетата, чрез същия линк.
Мениджерите на компаниите започнаха отново да влизат форума и да разговарят с инвеститорите.
Пускам нова анкета Основи на Доверието, която трябва да им покаже кои са правилните и неправилни техни практики.
Вторият въпрос е от нов шаблон, който не съм използвал до сега. Работи по следния начин - избира се отговорът който трябва да бъде на първо място и се избира едно от падащото меню пред всеки отговор. След това се избира отговор, който трябва да бъде класиран на второ място и отново се избира две от падащото меню пред отговора. Идеята е всеки потребител да направи собствена подредба. При първи отговор ги подрежда от 1 до N, но после могат да се пренареждат
Реално въпросите се дублират, като идеята беше че ако примерно потребителят каже че всички тези са важни еднакво във втория въпрос да се класират вече еднозначно...
Мениджерите на компаниите започнаха отново да влизат форума и да разговарят с инвеститорите.
Пускам нова анкета Основи на Доверието, която трябва да им покаже кои са правилните и неправилни техни практики.
Вторият въпрос е от нов шаблон, който не съм използвал до сега. Работи по следния начин - избира се отговорът който трябва да бъде на първо място и се избира едно от падащото меню пред всеки отговор. След това се избира отговор, който трябва да бъде класиран на второ място и отново се избира две от падащото меню пред отговора. Идеята е всеки потребител да направи собствена подредба. При първи отговор ги подрежда от 1 до N, но после могат да се пренареждат
Реално въпросите се дублират, като идеята беше че ако примерно потребителят каже че всички тези са важни еднакво във втория въпрос да се класират вече еднозначно...
Бобан, покупката в точно нужния момент е рядко срещано умение, чисто статистически, умните пари не остават винаги умни също така.
Който не помни историята и не се учи от нея, е обречен да я повтаря
Така че Доверието мери дългосрочните спомени, докато това което ти сравняваш е кратскосрочна волатилност...
Коментар