А Таксун дека е?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топ 10 български компании за 2025 на форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеРезултати от анкетата
Класацията по доверие в мажоритарите за последно тримесечие на 2013. Средната оценка в началото на годината беше 2.82, а сега е 2.88 при максимален бал 5.
Има разместване в първото място на класацията.
Резултатите са от 87 анкетирани
Коментар
-
Резултати от анкетата
Класацията по доверие в мажоритарите за последно тримесечие на 2013. Средната оценка в началото на годината беше 2.82, а сега е 2.88 при максимален бал 5.
Има разместване в първото място на класацията.
Резултатите са от 87 анкетираниМненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Ето още една типова анкета, която не съм пускал това тримесечие
Доверие в мажоритарните собственици 4Q 2013Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първата анкета стигна до максимума - 100 попълвания, а другата събра 70 и я спрях за да има съпоставимост за времето за попълване / обикновено ги държа отворени най много седмица/
Ако някой знае хубав сайт за анкети които да не е платен или да няма ограничения за броя попълвания моля да ми го подскаже...Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Това от колко анкетирани еПървоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеРезултатите от първата анкета
Класация на българските акции 4Q 2013
Втората анкета остава до утре
Пазарен ветропоказател 4Q 2013
Коментар
-
Резултатите от първата анкета
Класация на българските акции 4Q 2013
Втората анкета остава до утре
Пазарен ветропоказател 4Q 2013Last edited by BigBear; 03.10.2013, 21:25.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Последно за тази година
Очаквания за основните български акции 4Q 2013
Пазарен ветропоказател 4Q 2013Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
Коментар