Първоначално изпратено от BigBear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топ 10 български компании за 2024 на форума
Collapse
X
-
Ето и резултатите от анкетите
Очаквания за български акции 2Q 2015
Портфейл на форума 1Q 2015
Резултатите не са представителни, изразяват мнението само на дългосрочни притежатели на български акции.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДа ви пусна ли резултатите към момента?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДа ви пусна ли резултатите към момента?
Сигурно са любопитни!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
Ако има някой, които не е попълвал пък има свободно време, сега е моментаМненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
Поздравления за идеята, малко да се "поразбутаме"!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеЗащо след като си попълнил веднъж анкетата вече не може да се влезе в нея да се видят резултатите ? Да не би при мен да е проблема ?
Преди май можеше. Не може ли да се ограничи само повторното попълване ?
Instant Results:
Display results after a respondent completes the survey.
Сега дава да погледнеш само след като си попълнил. Мога да извадя временни резултати утре сутрин примерно...Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПопълних, но имам забележка По някои позиции съм притежавал акции преди Q1 и съм добавял през Q1, ама няма как да го отразя в анкетата. Не приема два отговора наведнъж пущинатаМненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениепопълних!Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеLast edited by SOFIX; 15.04.2015, 22:40.
Коментар
-
Коментар