Първоначално изпратено от haryy
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топ 10 български компании за 2024 на форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Нека ме поправи Биг, но май само една година брокитата биха форума, и то беше година на много сериозен спад, а във форума сме малко или много хазартно настроени и не особено дългосрочни
Анкетата за Доверието в Мажоритарите има малко попълвания. Който има мнение да го сподели моля.
Доверие 1Q 2024 и текущ резултат
Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
По принцип горе-долу така гласуват и не-професионалистите. Нормално е да слагаш парите си където ти е устата, но и обратното - устата, където са парите ти
Тоя англоезичен израз звучи безобразно на български
Нека ме поправи Биг, но май само една година брокитата биха форума, и то беше година на много сериозен спад, а във форума сме малко или много хазартно настроени и не особено дългосрочниNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Перфектно, както винаги се промотират само тези акции, в които са се нагрухали ..
Тоя англоезичен израз звучи безобразно на български
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеГоре-долу ми харесват фаворитите на брокитата. Шест акции от посочените са и в моя списък с фаворити за 2024
Май имаш основание. Тази година може да се окаже по-оспорвана форум срещи брокери и да видим дали Форумът пак ще устиска резултата
Попълвайте още малко анкетки, да дадем по-стабилен избор на Биг
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДобро утро!
Според експертите попитани от Капитал, през 2024г. топ 10 ще са:
1. Шелли
2. Сфарм
3. БФБ
4. Дох
5. Смарт Органик
6. Агрия
7. ПИБ
8. Сфтрд
9. Телелинк
10.ЦКБ
П.С. И вчера много се смях и ми беше хубав ден от сутринта, и денс започва с доста смях с "професионалистите" и прогнозите им. Мерси, Тонка, не че не го видях вече на хартия, но е важно да се споделяNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Добро утро!
Според експертите попитани от Капитал, през 2024г. топ 10 ще са:
1. Шелли
2. Сфарм
3. БФБ
4. Дох
5. Смарт Органик
6. Агрия
7. ПИБ
8. Сфтрд
9. Телелинк
10.ЦКБ
Last edited by tony1975; 05.01.2024, 09:20.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеПретеглени резултати ...
[TR]
[]Батя[. 33.9%
Че миналата година разликата беше в пъти. Но по-важното, че отново в полза на реалността
Мерси за труда Биг!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеЯ, тук съм със стария ник
Ам ти си за бой, че си затри най-стария ник - SOFIX
Защо не си го върнеш.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар