IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Топ 10 български компании за 2024 на форума

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение

Причината според мен е, че се класира доходността на акциите, а по-голямата част от форума е вече във варанти на Софарма, а не в акции.
    и какво като са във варанти? даже в тях доходността(печалба/загуба като процент) е по-голяма

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Благодаря за положените усилия!!!
      На пръв прочит най-голямо разминаване с Капитал има при очакванията за представянето на Софарма, да видим
      Причината според мен е, че се класира доходността на акциите, а по-голямата част от форума е вече във варанти на Софарма, а не в акции.

Коментар

• Старите анкети са затворени. Остана една последна анкета

Доверие 1Q 2022 - тук се измерва относителното доверие на форума към мажоритарите или управляващите дадени компании

Тук са временните резултати от отговорите на тази анкета.
        Last edited by BigBear; 10.01.2022, 10:36.
        Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Уау, позиция 1,2,3 и 6 съвпадат точно с местата по тежест на същите акции и в моя портфейл. Отделно 7 от топ 10 ги има с добри тегла при мен.
          Всякакви изводи могат да се правят..

Дано колективния ни интелект отново докаже своето качество в инвестириането на БФБ

Адмирации и благодарности Биг!

Коментар

• определено доста реалистична картинка, за разлика от тази на "профитата", от повечето от които сигурно 90% от форума има повече опит Е, има го и личния момент с пожелателното мислене при всеки от нас, но това е неизбежно. Дано 22 е повече от 21 не само като поредност на годината!

П.С. Особено важно ми е коеф за подцененост на форума, той май е по-добрият показател или поне много допълва картинката - изненандата ми е Човешкия капитал - направо не е истина какви очаквания има към него, но новото обикновено е модерно, докато престане да бъде
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Успях да "хвана" до 20-та позиция!

п.п. @ nik_naydenov по-долу съм пуснал линк.

Коментар

• Колегата, който е изтеглил материала от "Капитал" за новата клсация за 2022 г., би ли го споделил тук?

Коментар

• Фаворитите на форума ми харесват повече от фаворитите на брокерите

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение

Топ 10 поскъпващи акции за 2022 година на Форума на ИнвесторБГ

Публикувам с разширени данни в блога, за да се получи форматирането. Иначе класацията на първите 10 е следната без връзките с другите две анкети е следната
                    AGR
                    A4L
                    DUH
                    BSO
                    HRC
                    SFTRD
                    IMP
                    CCB
                    TBS
                    FIB
                    Благодаря за положените усилия!!!
                    На пръв прочит най-голямо разминаване с Капитал има при очакванията за представянето на Софарма, да видим
                    Last edited by tony1975; 09.01.2022, 15:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик
                      Голям Мечо, кога ще видим фаворитите на форума?
                      Топ 10 поскъпващи акции за 2022 година на Форума на ИнвесторБГ

Публикувам с разширени данни в блога, за да се получи форматирането. Иначе класацията на първите 10 е без връзките с другите две анкети е следната
                      AGR
                      A4L
                      DUH
                      BSO
                      HRC
                      SFTRD
                      IMP
                      CCB
                      TBS
                      FIB
                      Ако някой може да направи на картинка цялата таблица да я постне тук
                      Last edited by BigBear; 09.01.2022, 15:45.
                      Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Ето и от мен въпреки липсата на портфейл.

дронамикс
                        албена
                        смарт органик
                        алтерко
                        елевън
                        БФБ
                        ТВS
                        ПИБ
                        Доверие
                        Хим

Коментар

• AGH
                          BSE
                          A4L
                          CCB
                          TBS
                          0SP
                          INF
                          CHIM
                          EAC
                          BREF

Коментар

• imp
                            bdt
                            sfarm
                            atera
                            dron
                            monbat
                            bref
                            alb
                            skk
                            hes

Поздрави и успех на всички
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

"Тази година резултатът Форум - Посредници е 62% - 68%.

Форумът има по нисък резултат, но при тази доходност не мисля, че които я е реализирал страда много от загубата. Весело посрещане на Нова година!"

Цитатът е на Биг Беър отпреди няколко дни.
                              Мерси, неочаквано висок, но и счупеният часовник два пъти дневно показва точно време. Всяка година едни и същи компании и минлата година взе, че върза, ще ги видим тази как ще са
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев

Напомни ми, пропуснал съм или забравил - старост-нерадост
                                "Тази година резултатът Форум - Посредници е 62% - 68%.

Форумът има по нисък резултат, но при тази доходност не мисля, че които я е реализирал страда много от загубата. Весело посрещане на Нова година!"

Цитатът е на Биг Беър отпреди няколко дни.
                                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Working...
                                X