Първоначално изпратено от Poncho
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топ 10 български компании за 2024 на форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Благодаря за положените усилия!!!
На пръв прочит най-голямо разминаване с Капитал има при очакванията за представянето на Софарма, да видим
- 2 Харесвания
Коментар
-
Старите анкети са затворени. Остана една последна анкета
Доверие 1Q 2022 - тук се измерва относителното доверие на форума към мажоритарите или управляващите дадени компании
Тук са временните резултати от отговорите на тази анкета.
Last edited by BigBear; 10.01.2022, 10:36.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Уау, позиция 1,2,3 и 6 съвпадат точно с местата по тежест на същите акции и в моя портфейл. Отделно 7 от топ 10 ги има с добри тегла при мен.
Всякакви изводи могат да се правят..
Дано колективния ни интелект отново докаже своето качество в инвестириането на БФБ
Адмирации и благодарности Биг!
- 3 Харесвания
Коментар
-
определено доста реалистична картинка, за разлика от тази на "профитата", от повечето от които сигурно 90% от форума има повече опит Е, има го и личния момент с пожелателното мислене при всеки от нас, но това е неизбежно. Дано 22 е повече от 21 не само като поредност на годината!
П.С. Особено важно ми е коеф за подцененост на форума, той май е по-добрият показател или поне много допълва картинката - изненандата ми е Човешкия капитал - направо не е истина какви очаквания има към него, но новото обикновено е модерно, докато престане да бъдеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
Топ 10 поскъпващи акции за 2022 година на Форума на ИнвесторБГ
Публикувам с разширени данни в блога, за да се получи форматирането. Иначе класацията на първите 10 е следната без връзките с другите две анкети е следнатаAGR A4L DUH BSO HRC SFTRD IMP CCB TBS FIB
На пръв прочит най-голямо разминаване с Капитал има при очакванията за представянето на Софарма, да видимLast edited by tony1975; 09.01.2022, 15:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бикГолям Мечо, кога ще видим фаворитите на форума?
Публикувам с разширени данни в блога, за да се получи форматирането. Иначе класацията на първите 10 е без връзките с другите две анкети е следнатаАко някой може да направи на картинка цялата таблица да я постне тукAGR A4L DUH BSO HRC SFTRD IMP CCB TBS FIB Last edited by BigBear; 09.01.2022, 15:45.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
"Тази година резултатът Форум - Посредници е 62% - 68%.
Форумът има по нисък резултат, но при тази доходност не мисля, че които я е реализирал страда много от загубата. Весело посрещане на Нова година!"
Цитатът е на Биг Беър отпреди няколко дни.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев
Напомни ми, пропуснал съм или забравил - старост-нерадост
Форумът има по нисък резултат, но при тази доходност не мисля, че които я е реализирал страда много от загубата. Весело посрещане на Нова година!"
Цитатът е на Биг Беър отпреди няколко дни.Пътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар