Отново няма мнения на банковите асет мениджъри, които управляват десетки пъти повече активи. Класацията на профитата за мен не е предствителна дори само по този показател.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топ 10 български компании за 2024 на форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение....Щото иначе става като анкетата на Капитал, която ще пуснат тази или следващата седмица (май ще е тази), като отсега мога да кажа, че там в топ 5 със сигурност ще бъдат Алтерко, Доверие и Софарма - просто щото простите меринджеи са се нашили там. Всъшност Софарма винаги е в топ3 - слОчаеноС?
Спокоен съм, че Брефчето ми го няма, значи ни предствои една стабилна година. За Балонерко явно пак ще следва спад
И големи поздравления за petyob - евала, мен, така се прави. Дано реалната да е била виртуалната доходност от класацията! При мен се получи горе-долу толкова, колкото съм излязъл и в класацията, което е супер, при положение че основната ми акция е на 0 и печалбата идва от дребния дивидент (вложен на загуба - към 2,20 май купувах тогава) и врътките с Агрия (а можеше и още, ама като няма телефона на аграря, за да ми каже кога точно ще включи прахосмукачката като всеки прост аграр - без никаква мисъл).
Не виждам в класацията 4Д и Иван Давидов (последните двама победители), което е изненада, БСЕ трейдъра си държи за пореден път високо, а с Батя сме горе-долу на едно ниво в прогнозите Успех и тази година, колеги и ега върже на всичкиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
Тегловната класация ми изглежда по-правилна, БигБеър.
Нищо, че там Мапа ме води
А и честно казано никога не съм се замислял как ги редя по номера. Слагам по ред на това коя първа ми се появи в главата.
Благодаря, BigBear, you are a star
И честито на Petyob, който прибира шампионския колан и от двете федерации.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеТегловната класация ми изглежда по-правилна, БигБеър.
Нищо, че там Мапа ме води
- 1 like
Коментар
-
Портфейл на Форума 2022 и временен резултат
Доверие в мажоритарите и мениджмънта 1Q 2023 и временен резултат
Събирам прогнози за 2023 до утре вечер. След това затварям анкетите и прогнозитеМненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Същата класация само, че с тегла - първият избор е най тежък - 10 дяла последният десети избор е най - лек - един дял
1 petyob 38.1% 2 Майната 26.7% 3 Светлин Колев 26.1% 4 inta53 22.3% 5 mancev 20.4% 6 Nostradamus 18.6% 7 Etihad 18.3% 8 BSE 17.9% 9 ka64abezgue 17.2% 10 mapadona 16.5% 11 Ivo Orozov 15.3% 12 Rinvestor 15.3% 13 Батя 14.6% 14 puf paf 14.6% 15 Грую Груев 14.5% 16 Агресивен бик 12.7% 17 kubrat 12.3% 18 Iliya Angelov 11.3% 19 OOO 10.6% 20 Yori 10.4% 21 wild at heart 9.9% 22 unsworth 9.3% 23 Огнян Николов 8.7% Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
- 11 Харесвания
Коментар
-
Тази година общо 22 участници в миналогодишната прогноза са били индекса BGTR30 от общо 38
Публикувам само победителите, както и миналата година. Трябва да се има в предвид, че взимам средно аритметичната доходност с дивидента от миналата година на десетте позиции с равни тегла без да взимам в предвид мястото им в личното подреждане. Ако се дадат тегла ще е различно - примерно за първо място 10 , за второ 9 и тн
Вижда се че при падащ пазар при СОФИКС пак има разнообразни печеливши стратегии, защото 18 акции от 58 общо предложени, са дали доходност над 7.1%
1 petyob 29.0% 2 Майната 22.9% 3 Ivo Orozov 19.2% 4 mancev 17.8% 5 Etihad 16.1% 6 Rinvestor 15.8% 7 Iliya Angelov 14.5% 8 unsworth 14.3% 9 BSE 14.2% 10 mapadona 14.1% 11 puf paf 13.9% 12 inta53 13.7% 13 pepe1234 13.6% 14 Светлин Колев 12.6% 15 Nostradamus 12.3% 16 wild at heart 11.7% 17 Грую Груев 11.2% 18 ka64abezgue 9.8% 19 bertram 9.4% 20 dici 8.6% 21 Батя 8.2% 22 tony1975 7.5%
Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
- 11 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Поименно, колега, поименноМненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеФорум 10.0% - Брокери 8.1% е резултатът за миналата 2022 година!
За миналата година анкетираните от форума печелят. Доброто попадение на форума е ССВ, докато брокерите се отличават с Дрон. Пет акции се припокриват - Агрия, Алтерко, Доверие, Борсата, Софарма Трейдинг
Доходността от BGTR30 за миналата година е 7.1%Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар