Първоначално изпратено от Big bear
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топ 10 български компании за 2024 на форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Пухче Разгледай мнениеНяма да се повтарям,все още не съм си променила мнението..
http://www.investor.bg/forum/showthr...t=12058&page=2
Що касае линка, който си постнала бих го гарнирал с един цитат:
"Инфраструктурното строителство ще се окаже не толкова лесен бизнес, колкото изглежда. Една компания не може да построи всички метро диаметри, шосета и релси в страната. От стратегическа гледна точка, подобна амбиция изисква огромни капиталови разходи, които обаче не се изплащат с един обект, а предполагат минимум запазване на същия обем работа през следващите 5-7 години. Съществуват нагледни примери, че в този сектор големите приходи не винаги означават големи печалби."
Сигурен съм, че е разбираемо, какво е искал да каже човека
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеГРУПАТА ТАКСУН
1. Таксун България холдинг
2. Таксун привилигировани
3. Такс Инс
4. Таксун пропърти
5. Таксун.бг
6. Таксун Енърджи (оползотворяване на био маса - зелена енергия от зелен хайвер)
7. Таксун Трейдинг
8. Свинекомплекс "Таксун"
9. Таксун Кейв Ризортс енд спа хотелс
10. Таксун Роудс (в несъстоятелност)
Коментар
-
ГРУПАТА ТАКСУН
1. Таксун България холдинг
2. Таксун привилигировани
3. Такс Инс
4. Таксун пропърти
5. Таксун.бг
6. Таксун Енърджи (оползотворяване на био маса - зелена енергия от зелен хайвер)
7. Таксун Трейдинг
8. Свинекомплекс "Таксун"
9. Таксун Кейв Ризортс енд спа хотелс
10. Таксун Роудс (в несъстоятелност)
Last edited by SEBULBA; 10.01.2011, 23:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКакво написал аз на Мечов, в отговор на неговото писмо:
Здравей, драги Големи Мечо, честно казано ще се въздържа да правя прогнози по една причина - не виждам нищо нормално нито в сегашните нива на Фондовата борса, нито в икономиката ни, нито в държавната политика в икономическата сфера. В ненормална ситуация как да даваш логически прогнози? Пример: за много публични компании поетите държавни поръчки би трябвало да са плюс, но това че правителството отказва да плаща задълженията си към тях впоследствие, ги превръща в минус.
Успех с анкетката, но аз ще въздържа... ще кажа само, че само компаниите, работещи изцяло или поне преимуществено за износ, ще демонстрират стабилност и тази година.
Коментар
-
Какво написал аз на Мечов, в отговор на неговото писмо:
Здравей, драги Големи Мечо, честно казано ще се въздържа да правя прогнози по една причина - не виждам нищо нормално нито в сегашните нива на Фондовата борса, нито в икономиката ни, нито в държавната политика в икономическата сфера. В ненормална ситуация как да даваш логически прогнози? Пример: за много публични компании поетите държавни поръчки би трябвало да са плюс, но това че правителството отказва да плаща задълженията си към тях впоследствие, ги превръща в минус.
Успех с анкетката, но аз ще въздържа... ще кажа само, че само компаниите, работещи изцяло или поне преимуществено за износ, ще демонстрират стабилност и тази година.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеПушачите ще изчезнат до 2050 г.
Citigroup препоръчва на клиентите си да не купуват повече акции на цигарени компанииhttp://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от krakatau Разгледай мнениеЗаповядай професор,
1.софарма
2.трейс
3.монбат
4.каолин
5.стара планина
6.хима
7.пиб
8.адванс терафонд
9.
10.цкб
-----------
това е измислената десятка от капитал
ХАХАХАХАХААХАХАХАХААХ
Коментар
-
Пухче
Няма да се повтарям,все още не съм си променила мнението..
http://www.investor.bg/forum/showthr...t=12058&page=2
Коментар
-
Първоначално изпратено от krakatau Разгледай мнениеЗаповядай професор,
1.софарма
2.трейс
3.монбат
4.каолин
5.стара планина
6.хима
7.пиб
8.адванс терафонд
9.бтх
10.цкб
-----------
това е измислената десятка от капитал
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеПушачите ще изчезнат до 2050 г.
Citigroup препоръчва на клиентите си да не купуват повече акции на цигарени компании
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение1БТХ
2.Благоевград БТ
3.София БТ
4.ЦКБ
5.Монбат
6.ПИБ
7.Каолин
8.Бенчмарк....... Адсиц
9.Елхим
10.Алкомет
Citigroup препоръчва на клиентите си да не купуват повече акции на цигарени компании
Коментар
Коментар