Първоначално изпратено от PapilloN*
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топ 10 български компании за 2024 на форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеЗа много години, fortiss!
Като прочетох това ти мнение и ме накара да погледна в инвестора каква доходност са донесли отделните компании през последните 5 години. Хем си мисля че сметките са без дивидент в инвесторските класации.
Но качеството си е качество
От по-ликвидните ми правят впечатление:
ХЕС +302%
СФТРД +290%
М+С +288%
BTH +156%
Стара планина +105%
АТЕРА +83%
БИОВ +72%
БРЕФ +45%
ALB +38%
MONBAT +31%
ПИБ +22%
Трейс +8%
...
ЦКБ -15%!!
Еврохолд -31%!!
Химимпорт -36%!!!!!
Синергон -46%!!
Елтос -59%
Енемона -80%
Като цяло в дълосрочен план си мисля че доброто корпоративно управление има значение!
http://www.investor.bg/companies/rat...0/0/0/0/1/0/1/
Коментар
-
Ха ха ха доброто корпоративно управление хахахахха Големите вицове - я погледни, БТХ там кой беше мажо, и кой е сега? А, пък после виж ЦЕНХЛ и група.... те с коя банка бяха свързани. Да не ти цитирам едно време какво викаха едни колеги за тях фани едните, удари другите.
Няма препоръки, бе , никакви нямаCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеВсеки може да сбърка, важно е колко време му отнема да се поправи
Трябваше да проверя пак,за да не се окаже , че ще подведа някого
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеЗвездите ми говорят /не съм го измислил аз/, че през следващите 5 години първото място като доходност /дивиденти и капиталова/ ще си оспорват Спиди и Софарма трейдинг. Разликата пред останалите ще е значителна.
Инвестицията /цена и рента/ в земя /не акции на фонд/ ще изостане от тези две акции на около 50-60% от техните постижения.
Това показват моите звезди, вашите - може друго да говорят !!!!!
Като прочетох това ти мнение и ме накара да погледна в инвестора каква доходност са донесли отделните компании през последните 5 години. Хем си мисля че сметките са без дивидент в инвесторските класации.
Но качеството си е качество
От по-ликвидните ми правят впечатление:
ХЕС +302%
СФТРД +290%
М+С +288%
BTH +156%
Стара планина +105%
АТЕРА +83%
БИОВ +72%
БРЕФ +45%
ALB +38%
MONBAT +31%
ПИБ +22%
Трейс +8%
...
ЦКБ -15%!!
Еврохолд -31%!!
Химимпорт -36%!!!!!
Синергон -46%!!
Елтос -59%
Енемона -80%
Като цяло в дълосрочен план си мисля че доброто корпоративно управление има значение!
http://www.investor.bg/companies/rat...0/0/0/0/1/0/1/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеBias по учебник - добрата компания =/= на добра инвестиция. Халал да и не фармата, ако е добре пък акцията не расте.
Не е препоръка
Коментар
-
Както пък и лошата компания може да бъде добра инвестиция. Няма какво да си говорим, ние тук на БФБ си търгуваме пълни шитове, няма една нормална акция Фармата с тези фабрики в България и бизнес в ОНД, ако беше в чужбина, щеше да е на AIM, или на розовите листове от Вълка Само АТЕРА би могла да мине за нормална компания, но ако капа и беше x5-6 Но това не значи, че не сме правили по + 150%
Не е препоръкаCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеНадуване???
За мен е важно компанията да се развива добре, да има добри перспективи за растеж и да мога да я държа дългосрочно.
След 10 години цената ще е по-висока предполагам.
Същото важи и за Спиди.
Не е препоръкаCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеСъгласен съм че трейдинга е супер, ама до колко ще го надувате...
Надуване???
За мен е важно компанията да се развива добре, да има добри перспективи за растеж и да мога да я държа дългосрочно.
След 10 години цената ще е по-висока предполагам.
Същото важи и за Спиди.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеЗвездите ми говорят /не съм го измислил аз/, че през следващите 5 години първото място като доходност /дивиденти и капиталова/ ще си оспорват Спиди и Софарма трейдинг. Разликата пред останалите ще е значителна.
Инвестицията /цена и рента/ в земя /не акции на фонд/ ще изостане от тези две акции на около 50-60% от техните постижения.
Това показват моите звезди, вашите - може друго да говорят !!!!!
Коментар
-
ШАМПАНСКО и СЪЛЗИ
И малко старо инфо за размисли
http://www.investor.bg/analizi/85/a/...icienti-55193/
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеБиг Беър, доста съм изненадан от твоята активност по тези часове на нощта.
Предвид твоята дейност в тези среди, едва ли подобни пропуски са основателна причина да се "къхъриш"
Трябваше да проверя пак,за да не се окаже , че ще подведа някогоМненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
На хилядократно по голям пазар само брой компании изборът е по голям. Дай някоя нова стратегия, че от години повтарям дивидентски кучета та дивидидетски кучета. Вече 6години бие пазара тук и е време да даде дефект. Хайде, сподели нещо по модерно
Ще я сметна като за нашия пазар и да видим в края на годината как ще е...Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
Коментар