IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Почивни дни Гергьовден - цирка продължава!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: Вобще, надо сказать, что болгары в целом уроды

Първоначално изпратено от Хайърсъзов
    Първоначално изпратено от Jay Gould
    Вобще, надо сказать, что болгары в целом уроды .... http://www.ayda.ru/stories/show_story.php?id=11980

който може да ги прочете, който не може да помоли някой друг руски граждадин от тия които пишат във форума да му преведе ))

смях се до сълзи ))

Тия още не съм ги чел http://www.ayda.ru/stories/show_u.php?u=26
    Цялата я прочетох.... срааааааааааам сраааааааам...
    на бързо я прегледах и е истина ,преди години по морето ползвах една тур. агенция за страните от бившия СССР /харесах им се нещо и направиха изключение/агенцията супер организира всичко от яхти до транспорт за вътрешността на страната ..нощувки хората си пийваха бяло вино още от сутринта никакви финансови ограничения но по това време българите не бяха такива наглеци затова сега се радват на социално слабите чужденци .На хората им омръзна да ги лъжат постоянно не става въпрос за пари а за това че ти се досажда и те обиждат като едва ли не на челото ти пише "балък"
    "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Първоначално изпратено от sagittarius
      абе простотия си е, няма кво да се коментира
      И какво точно не ви харесва ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от M&A
        Първоначално изпратено от Bango
        Тъпото на цялата история са датите на отработване. При първоначалния вариант с отработване в съботите преди и след ваканцията се получаваше работна Събота в къса седмица и непосредствено преди или след добра почивка. Нещата се нагласяха-две бързи и леки работни съботи, които не ги усещаш и забравяш веднага. Ама сега, особено тази работна Събота на 30.05 плюс тази на 16.05 ми бъркат в здравето. Ще ни отидат половината уикенди през Май, който е един от най-хубавите месеци в годината. Още повече че на 30.05 вероятно ще е откриването на риболовния сезон след забраната и ще ни го опропастят.
        И мен товаме дразни Банго... Недомислено е... Май е най хубавия месец в годината.
        като не ви харесва си вземете болничен или отпуска ако сте добър служител никой работодател няма да ви откаже няма угодия .............
        "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• абе простотия си е, няма кво да се коментира
          Its only worth what someone else is willing to pay!

Коментар

• Първоначално изпратено от M&A
            Първоначално изпратено от Bango
            Тъпото на цялата история са датите на отработване. При първоначалния вариант с отработване в съботите преди и след ваканцията се получаваше работна Събота в къса седмица и непосредствено преди или след добра почивка. Нещата се нагласяха-две бързи и леки работни съботи, които не ги усещаш и забравяш веднага. Ама сега, особено тази работна Събота на 30.05 плюс тази на 16.05 ми бъркат в здравето. Ще ни отидат половината уикенди през Май, който е един от най-хубавите месеци в годината. Още повече че на 30.05 вероятно ще е откриването на риболовния сезон след забраната и ще ни го опропастят.
            И мен товаме дразни Банго... Недомислено е... Май е най хубавия месец в годината.
            И защото май е най-хубавия месец затова ли не искаш да почиваш 6 дни или какво точно те притеснява ??? Ако не искаш да почиваш предполагам шефа ти няма да има нищо против да поработиш ходи и работи.

Коментар

• Болгария и ее курорты с золотыми песками – ето Клондайк!

Първоначално изпратено от Хайърсъзов
              Вобще, надо сказать, что болгары в целом уроды .... http://www.ayda.ru/stories/show_story.php?id=11980

който може да ги прочете, който не може да помоли някой друг руски граждадин от тия които пишат във форума да му преведе ))

смях се до сълзи ))

Що за мазохизъм – да прочетеш мотаниците на някакво пиянде и да се плюеш в огледалото?
              Ами да беше прочел и малко по-надолу: http://www.ayda.ru/stories/show_story.php?id=11683
              "Теперь я понимаю, что ето в основном сегмент скопидомов, заплативших 300 долларов за две недели отдыха и получивший соотвествующий пакет инфраструктуры и сервиса. Теперь я понимаю, что Болгария и ее курорты с золотыми песками – ето Клондайк. По крайней мере – лично для нас."

Коментар

• Re: Вобще, надо сказать, что болгары в целом уроды

смях се до сълзи ))

Коментар

• Вобще, надо сказать, что болгары в целом уроды

смях се до сълзи ))

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Който остава редовно да работи след работно време и не си ползва почивните дни е просто бездарник, който не умее да си свърши работата в срок или да се държи на положение на работното си място. Или мазньок, който си въобразява, че така се расте в йерархията.

Не виждам нищо лошо да се почива повече дни между 1-6 май. Две съботи все ще ги преглътнем...голяма драма.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bango

Коментар

• Тъпото на цялата история са датите на отработване. При първоначалния вариант с отработване в съботите преди и след ваканцията се получаваше работна Събота в къса седмица и непосредствено преди или след добра почивка. Нещата се нагласяха-две бързи и леки работни съботи, които не ги усещаш и забравяш веднага. Ама сега, особено тази работна Събота на 30.05 плюс тази на 16.05 ми бъркат в здравето. Ще ни отидат половината уикенди през Май, който е един от най-хубавите месеци в годината. Още повече че на 30.05 вероятно ще е откриването на риболовния сезон след забраната и ще ни го опропастят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
                          Първоначално изпратено от Jekata
                          Познат преди време нещо беше в принудителен отпуск, но това преди 2 г., крамоли нещо с шефа, не кризи
                          Та тогава нещо нямаше пари и чисто и просто изкуфяваше все покрай тях си и без пари. Интересно ми е в тия икономически условия колко ли ще са почиващите. Мисля и Джей има същото предвид
                          Да. На Нова година, много от познатите ми си изкараха в къщи, по домашному или по заведенията, но след 12. Направи ми впечатление, че там където бяхме почти всички прозорци на околните блокове светеха. Тоест, хората или нямат пари, или имат, но не им се дават по заведения в тези мътни дни с неясно бъдеще, или пък не се притесняват, но пак не им се дават. (За справка, вижте колко бе един куверт в Гранда и преценете струва ли си) Сега, мисля, че ще е същото. Хората ще си почиват, но не там където се надяват тия.
                          На мен тая почивка ще ми дойде доста добре. Колата и си заминавам на село. Там пари ми не требАт. Всички хубави неща ги имам безплатно - чист въздух, Струма, планини, манастири. Малко съм контузен и не мога да изкарам маунтайн байка, иначе всичко щеше да е 6+.

А пък, който работи за единия надник, най-вероятно няма да почива, а ще предпочета да работи (стига да има възможност).

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
                            Познат преди време нещо беше в принудителен отпуск, но това преди 2 г., крамоли нещо с шефа, не кризи
                            Та тогава нещо нямаше пари и чисто и просто изкуфяваше все покрай тях си и без пари. Интересно ми е в тия икономически условия колко ли ще са почиващите. Мисля и Джей има същото предвид
                            Да. На Нова година, много от познатите ми си изкараха в къщи, по домашному или по заведенията, но след 12. Направи ми впечатление, че там където бяхме почти всички прозорци на околните блокове светеха. Тоест, хората или нямат пари, или имат, но не им се дават по заведения в тези мътни дни с неясно бъдеще, или пък не се притесняват, но пак не им се дават. (За справка, вижте колко бе един куверт в Гранда и преценете струва ли си) Сега, мисля, че ще е същото. Хората ще си почиват, но не там където се надяват тия.
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata
                              поредната безсмислена и глупава тема!!!
                              Просто смисъла е по-дълбок и вероятно ти е трудно да стигнеш до него.

Свързан е с управляващите, хаоса в техните глави и отчаяните им опити да покажат, че правят нещо срещу кризата....

Коментар

• Познат преди време нещо беше в принудителен отпуск, но това преди 2 г., крамоли нещо с шефа, не кризи

Коментар

Working...
                                X