If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Еми що да не е вярно - връщат се гастарбайтерите и всичкото нископлатени хорица от Южна Европа9не ги обвинявам, те нямат друг избор), а Бащицата реве, че се връщали кадри - ами връщат се, мангалите от Франция се връщат, а изчезват младите,за да учат в Европа, ама това не се лови от статистиката
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
браво! в бг ти и стоилов имате на идея за кво иде реч от икономическото "съсаяти" ,което колкото и да ти звучи е доста добър процент , в сравнение със света...
а сега та те питам-знаеш ли КОЛКО ГРЕШНО Е ТВЪРДЕНИЕТО ТИ ,че:
1 ябълка+ 1 круша= 2 плода?
явно не знаеш...... май ти надцених.
не се притеснявай, ако знаеше спокойно можеше да станеш шеф на БАН , защото там са се сбрали орда доценти ,професори и академици по "точните науки" , обаче ако знаеха решението на 1+1=2 в реалния свят НИКОГА НЯМАШЕ ДА СЕ НАРИЧАТ ТАКА .......
не случайно отричам академичността в днешния си вид ......
Я пак прочети какви глупости си написал.Вземи едно моливче като първокласник и сметни колко осигуровки ще ми плати работодателя и съответно каква пенсия ще взема,ако ми намали заплатата от примерно 700 лева на 500 лева и започне да ми плаща върху тях всичко.Айде сега сметни колко осигуровки ще ми плати и съответно каква пенсия ще взема ,ако продължи да ми дава 700 лева ,но ме осигурява на 240.
Това е така, а ти дали ще си навит на тоя вариант,а? Всички реват за по-големи заплати,но искат и осигуровки на реалната заплата, всеки празник и делник да почиват,6-8 часов работен ден ............ Забравяте, че за да го получите това ,трябва да си го изработите.
Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Сбръчканий стар краставичоко - споко - само ние с тебе от туканка пишещите ще доживеем до пенсия - нали силата е с нас, а Тимберицата и сие няма да се сетят да вдигнат пенсионната възраст на 800 години... ние с тебе ще ги прецакаме...
Има и още нещо неприятно в цялата ситуация.Коректния работодател,който внася осигуровки върху реалната заплата на рабониците си пак е прецакан.За сметка на тарикатите.
Брях,брях,тук много смях и простотия бе ....... Я се погледни в огледалото и ще разбереш защо е така. Колко е реалната производителност на БГ-станеца? По- мързеливо и непроизводително племе от нас са само гърците. Ако работодателя ти внася реалната осигуровка, ще ти намали заплатата бе работнико. И пак ти ще си прецакания,защото ще взимаш по-малко пари и съответно пак пенсийката ти ще е малка Манталитета на българския работник трябва да се промени и чак тогава ще се увеличат заплатите и осигуровките и пенсииките,ама ти няма да си жив тогас........след 50-60 годинки
Я пак прочети какви глупости си написал.Вземи едно моливче като първокласник и сметни колко осигуровки ще ми плати работодателя и съответно каква пенсия ще взема,ако ми намали заплатата от примерно 700 лева на 500 лева и започне да ми плаща върху тях всичко.Айде сега сметни колко осигуровки ще ми плати и съответно каква пенсия ще взема ,ако продължи да ми дава 700 лева ,но ме осигурява на 240.
Само в рамките на възприетата реалност.......
При промяна на ограниченията ........се променя е възприятието / параметрите / на реалността.....
браво! в бг ти и стоилов имате на идея за кво иде реч от икономическото "съсаяти" ,което колкото и да ти звучи е доста добър процент , в сравнение със света...
а сега та те питам-знаеш ли КОЛКО ГРЕШНО Е ТВЪРДЕНИЕТО ТИ ,че:
1 ябълка+ 1 круша= 2 плода?
Ама не може да поправяш един обир с друг (по-голем) обир.
Ьърсев беше предложил законен и морален начин за това упражнение.
За съжаление обаче, на милиционерите не им пука за законите и нарушаването им.
Как и да се въртят милиционерите , взе задника ще им е отзат , т.е. не може да работиш 25 години и после 30 да получаваш пенсия.
Т.е може , ама ако други ти плащат масрафа. Е , аз не искам да плащам милиционерски пенсии , хем високи, хем по 20-30 години, докато в същото време аз я взема 3-4 години пенсия, я - не.
стоилов,да не забравяме,че все пак става въпрос за бг.....
като нищо "национализацията" може да е криене на сдухване на точно някой от тези фондове.......
тамън наскоро имаше "събитие"-мостстрой и сие гръмна........да не мислиш,че тия политици,дето стояха зад черепе ( демек орешарски ) , нямат и някой от пенсионните фондове , чиито пари са използвани за "наще ора" ......
и са хоп- национализация........
кой знае кви магарии са както винаги ....
.......И никой не казва истинската причина за липсата на пари за изплащане на що годе нормални пенсии.А тя е,че държавата няма волята да принуди работодателите да осигуряват работниците си на реалните заплати и да им внася осигуровки върху тях.Как един миньор,химик или друг категориен работник да започне да взима 3-400 лева пенсия от ПОФ,при положение,че е осигуряван на минимална заплата,а е получавал 3-4-5 минимални заплати под масата.7 % върху минималната заплата за срок от 10 години не стигат за изплащане на средна пенсия за срок от 6 години.
.
Брях,брях,тук много смях и простотия бе ....... Я се погледни в огледалото и ще разбереш защо е така. Колко е реалната производителност на БГ-станеца? По- мързеливо и непроизводително племе от нас са само гърците. Ако работодателя ти внася реалната осигуровка, ще ти намали заплатата бе работнико. И пак ти ще си прецакания,защото ще взимаш по-малко пари и съответно пак пенсийката ти ще е малка Манталитета на българския работник трябва да се промени и чак тогава ще се увеличат заплатите и осигуровките и пенсииките,ама ти няма да си жив тогас........след 50-60 годинки
Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
прибирането на пенсиите от бг далавераджийницата , наречена ЧАСТНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ОСИГУРЯВАНЕ е второто добро нещо на дянков , след обещанието му,че ще размете БАН ( българска академия на недоумението ) ....... обаче ми е интересно защо те дразнят толкоз мненията ми ......
а относно колко е точна математиката като наука,имам един много прост въпрос към теб.искам да ми решиш една елементарна задача:
1 ябълка + 1 круша = ?
ако не можеш да намериш на кво са равни,следва,че ти си малоумника,защото излиза,че математиката е НЕточна наука,когато излезе от "идеалните си параметри" и навлезе в реалността.
чакам отговор
Много ловко висшите държавни чиновници и синдикатите си подават топката и си партнират в това упражнение.А именно кражбата на ЛИЧНИ осигурителни вноски.И никой не казва истинската причина за липсата на пари за изплащане на що годе нормални пенсии.А тя е,че държавата няма волята да принуди работодателите да осигуряват работниците си на реалните заплати и да им внася осигуровки върху тях.Как един миньор,химик или друг категориен работник да започне да взима 3-400 лева пенсия от ПОФ,при положение,че е осигуряван на минимална заплата,а е получавал 3-4-5 минимални заплати под масата.7 % върху минималната заплата за срок от 10 години не стигат за изплащане на средна пенсия за срок от 6 години.
П.С. Друг е въпроса,че разни ,,работодатели'' като Николай Банев не плаща заплати,камо ли осигуровки,да не говорим пък за осигуровки на категорийните работници.
П.С. И в крайна сметка ако се стигне до кражбата на ЛИЧНИТЕ ОСИГУРИТЕЛНИ ВНОСКИ от страна на държавата със сигурност ще се стигне до Страсбург,но на Бат'Бойко кво му пука.До решаване на делата там ще се е стигнало след 6-7-8 години.И парите пак ще ги плати обикновения,работещ българин.Така,както ще се случи скоро с парите откраднати под надслов ,,ТАВАН НА ПЕНСИИТЕ''
Коментар